Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Finomul a kampány

2010.01.29. 18:36 K. Funky

Még csak most indult, de a károgók máris siránkoznak. "Durvul!" "Minősíthetetlen!" "Minden eddiginél siralmasabb!" Ezek az emberek akkor sem lennének elégedettek, ha a választási kampány ideje alatt a Fidesz és az MSZP minden nap frissen vágott virágot küldene egymás öltözőjébe, Mesterházy Attila és Orbán Viktor pedig a tévékamerák nyilvánossága előtt percekig cirógatná egymás arcát.

A valóság azonban éppen az, hogy a 2010-es országgyűlési kampány nem hogy nem durvul, hanem kifejezetten egyre civilizáltabb lesz. Vegyük például a Fidesz mai sajtóközleményét, amelyet az MTI repített szét a szélrózsa minden irányába.

OS - A Fidesz reagálása Nyakó István (MSZP) közleményére

Budapest, 2010. január 29., péntek (OS) - Kevesen beszéltek még annyi hülyeséget egy nap alatt, mint ma Nyakó István.

Cser-Palkovics András,
a Fidesz helyettes szóvivője

Mi ez, ha nem egy irodalmi alkotás? Ha már Cser-Palkovics András, ez a fura fiú, akit nyilván a Fidesz kongresszusain is azzal szívatnak, hogy szaladjon már le a sarokra megnézni, hátha ott van Kövér László, ő is ilyen finomságokra képes, hogy jön bárki ahhoz, hogy minősíthetetlen durvulásról beszéljen?

Örkény István alpáribb lett volna ennél! Őszintén reméljük, hogy az MSZP erre annyit válaszol, hogy "Hüje". Mire a Fidesz jöhet egy "a ti anyátok"-kal, amire a szocialisták már csak egy rajzolt pöcsöt küldenek vissza. Oszz akkor kész, vége, lezárul a kampány, nekünk meg már csak választanunk kell áprilisban. Csodálatos lenne, az első lépést pedig már meg is tettük a jó irányba.

komment · 2 trackback

Címkék: fidesz cser palkovics andras kampany 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr461713179

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bátrak 2010.01.31. 08:29:08

Elindult a kampány, beerősítettek a fröcsögők. Erről eszembe jut, milyen hirtelen szaporodtak meg a bátrak egy ellenzéki hangulatú klubban a 80-as évek végén. Akkor már nem volt kockázatos kinyitni a szánkat.A 80-as évek elején jártam eg...

Trackback: MSZP kampány közpénzen 2010.01.30. 10:59:25

Sohasem válhatunk annyira immunissá a politika mocskosságaival szemben, hogy ne háborodjunk fel azon, ha a közpénzeket alattomos, sunyi módon pártcélokra folyatják ki az állam legfőbb közszolgái. Tegnap kezembe akadt a
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása