Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Üllésen meri a Jobbik

2010.09.12. 00:35 szabóZ

Az üllési Jobbik kampánykiadványának címlapja nagyobbat üt, mintha a Blikk első oldalán Liptai Claudia könnyek közt vallaná meg, hogy éveken át Jimmy szeretője volt, és szerelmükből született Kovács Lázár. Az üllési Jobbik ugyanis címlapon mutatja meg, hogy mégis kik tehetnek az égbe szökő törlesztőrészletekről: hát persze, hogy az idősödő, görnyedt hátú svájci zöldségesek!

A szokatlanul őszinte antiszemitizmust némi Amerika-ellenességgel támogatja meg a lap a belső oldalakon: a szeptember 11-ei évforduló kapcsán megtudhatjuk, hogy a World Trade Center elleni merénylet tulajdonképpen a CIA és a CNN közös akciója volt.

A mocskos világpolitika bűzét azonban szerencsére elűzi az üllési vállalkozókedv friss szele: az imperialista világ-összeesküvést leleplező helyi lap utolsó oldalain ugyanis egy amerikai használt ruhákat árusító butik és Dél-Alföld legnagyobb limuzinszolgáltatója hirdet.

Ha a Jobbik nyer Üllésen, biztos hogy alig használt Levis farmermellényben, limuzinnal hajtathat majd mindenki a bankba. Befizetni a ház havi törlesztőrészletét.

A teljes lapot innen lehet letölteni pdf-formátumban.

14 komment · 1 trackback

Címkék: jobbik videk power hulye kep duborog a kampany

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr942289645

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: „Nehogy már az én pénzemből mentsék meg a hiteleseket!” 2010.09.14. 09:24:36

Sefi barátom sörözés közben anyázott nekem egy sort, hogy miért mentik meg a jelzáloghiteleseket. Mondtam neki, inkább írja meg ide, de hagyjon békén sörözni. Íme meglehetősen sarkos véleménye, melyet amolyan vitaindítóként illesztünk be. A reakciókat ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hutyibetyár 2010.09.13. 09:49:06

Faluhelyen már többet tudnak a Moszadról meg az izraeliekről a népek, hála a Jobbik áldásos tevékenységének (értsd:megélhetési rettegtetők, benfenteskedők és pusmogók), mint az iráni titkosszolgálatok. Az nagyvilági öszeesküvés-elmélet, amelynek mi vagyunk a szinte fő szenvedő alanyai...
Mi lenne velünk a jobbik nélkül, ki védene meg minket ellenük...

petru 2010.09.13. 09:49:21

Nekem a cikk aljan nagyon tetszik a
"Címkék: jobbik hulye..." stb. :-)
A Jobbik itt-ott mond valami okosat is, aztan mindezt ertekteleniti azzal hogy hulyesegeket hord halomra.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.09.13. 09:50:34

Akkor tessék mondani: bevállalja végre a jobbik, hogy egy neonáci csürhe vagy továbbra is tiltakozik a jelző ellen? Jó lenne eldönteni, hogy csak maguk közt náculnak, gyáván, gerinctelenül vagy végre kiállnak a nyilvánosság elé és büszkén hirdetik, hogy a II. VH óta ők az első náci horda, akik bejutottak a parlamentbe.

gpetersz 2010.09.13. 09:50:54

Már nem védeném őket ízléstelenség vétkében, de WTC kapcsán nemcsak bennük merült fel kétség (igaz, nem mindenhol rasszista alapon...).

A zsidózás úgy van, abban nincs vita. A reklámok meg röhejesek, nade nekik is élni kell :)

ariete 2010.09.13. 09:50:57

Azt tudtátok, hogy a zsidó népnek van még egy országa Izrael mellett? A Szovjetúnióban a Bajkál tó közelségében van a Zsidó Autonóm Köztársaság, Birobidzsan a fővárosa. Módfelett érdekes, hogy ez a kicsi nép mekkora hatással bír a világban. A világ több háborus gócárol tized annyit nem hallunk, mint a Közel-Keletről, ottani honfitársaink (sicc!)küzdelméről egymással. És hát a testvérharc mindig a legszomorubb esemény.
Egyébként szeretem a Levis farmert.

rbngc 2010.09.13. 09:51:04

:D

veszélyes dolog amúgy tippeket adni a Blikknek.

soproni1 2010.09.13. 09:51:18

Vikidál is megénekelte :

Árpádné Pehej !

Szerintem a Kósa-Szijjártó- Matolcsy trió nem úgy néz ki, mint a rajzon látható zöldséges. Talán az IMF-től néhányan hasonlítanak, de ők pont védeni próbálták az országot a három úriembertől, miszerint nem is vagyunk államcsődben.

töreki 2010.09.13. 09:51:58

Az igazság megírása miért szenzáció?

Hagrid 2010.09.13. 09:52:23

Ez nagyon nagy!:D Ellenben nem nagy hír, már csak azt nem értem, hogy a jobbi-kosok miért tagadják, hogy rasszisták? Miért kell szégyellni, hogy a nyilasokra hajaznak és miért kell tagadni a zsidó-holocaustot (volt másféle is). Inkább lennének büszkék rá, vagy mit tudom én. Azt sem tudom, hogy a jobbik-gárdás dísz-zsidók mit szólnának ehhez az
újsághoz? Biztos valami másra gondoltak a szerkesztők, mi?:D

Mr. Waszabi 2010.09.13. 09:52:45

A római katolikus anyaszentegyhéznek ezer év alatt sem sikerült eljutnia odáig, hogy nyíltan elismerje felelősségét a diaszpóráért, a zsidók szétszóratásáért a világban. Elhiszem, hogy egyszerű ősmagyar kortársainknak ezt nehéz látniuk, de, ahogy Isten mondta az Ószövetségben: az átok harmad-negyed íziglen (emberöltő) hat a leszármazottakra. Ha nem újítanánk fel újra és újra ezt a buta szemléletet, akár 100 múlva már nem kellene szégyenkeznünk.
Azzal sem ártana számot vetniük, hogy Magyarország egy alkalommal már rossz lóra tett a zsidók üldözésével, úgy 80 éve, és azóta nagyon sokba került ez nemzetünknek. Amit jól csinál egy mésik nemzet, azt el kell előbb tanulni tőlük, aztán, ha már jobban csináljuk, akkor lehet pofázni. De addig is jobb kussolni és tanulni, mert égés lehet a vége ismét. Sosem emelkedik fel az az ország, amely nem tanul saját töténelméből. Nehéz kenyér magyarnak lenni.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2010.09.13. 09:52:58

Miként valaki a múltkor kifejtette: A Jobbik valószínűleg a Kétfarkú Kutya Párt országos tagozata.

gyilkos fűegér 2010.09.13. 09:53:25

Most akkor a CIA és a CNN, a Moszad, a Moszad és a CIA, vagy a Moszad és a CNN?
Döntsék már el végre.

Úgy látom, olyan opció nincs, hogy Bin Laden.
Sőt, nincs is Bin Laden.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.13. 09:54:35

Mikor fog leesni végre tízmilliónak, hogy amit napi szinten tapasztal az csak álvalóság? Majd ha hat, elöregedett millió lesz már csak, akiknek úgyis késő? Fölsóhajtanak, „Hajh, ha erre valaki időben kinyitotta volna a szemünk!” Pedig már rég megtörtént. Csak használni is azt a szemet, felelősen foglalkozni azzal ami van, túl fárasztó. Hazug ígéretekben bízni, kisujjat nem mozdítva reménykedni abban, hogy „majd valaki” és közben a zsidót meg a külvilágot gyalázni, a „másik oldal”-ra mutogatni, sokkal izgalmasabb, kényelmesebb, és szórakoztatóbb. Igen, csak éppen nem vezet sehova. (A pusztuláson kívül.) A másik oldal, ön uram. És ön, asszonyom.
süti beállítások módosítása