Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Hatvan kilót akar fogyni Schmuck Andor

2011.05.30. 22:00 Urbán Viktor



A Facebookon jelentette be kedvenc expolitikusunk, hogy fogadott a barátaival, hogy a nyáron, június elseje és szeptember elseje között képes lesz hatvan kilót lefogyni. Ez napi 65 deka fogyást jelent. Ha Schmuck nyer, az ismeretlen haveri kör összedob 3 millió forintot 9 nyugdíjasotthonnak. Emberünk kifejezetten jól fogadott: ha veszít, nem ő fizet 3 misit 9 szülészetnek, mindössze az Andrássy úton kell kukorékolva végigfutnia. Ha Schmuck nem lenne a média nagy barátja, aki akkor kerül be a hírekbe, amikor akar, önreklámra gyanakodnék, de így nem tudom, hányadán álljak az egésszel. Mi lehet a célja ennek az egésznek? Ugyanezt kérdezem persze magamtól, amióta először hallottam a Tisztelet Társaságáról, de egyelőre csak addig jutottam, hogy pár tízezer, mindig ráérő és sok mindenre mozgósítható ember mozgatása biztosan jól eladható árunak számít. Félre ne értsenek, nincs bennem semmi rosszallás, aki ilyen ügyesen és viccesen csinálja, attól a legkevésbé sem sajnálom.

Szólj hozzá!

Címkék: nyugdíj fogyókúra schmuck andor

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr592944583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása