Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Már megint Pintérnek kellett rendet raknia

2011.07.05. 19:43 K. Funky

 "És akkor mára ennyi" - dörmögte a bajsza alatt Pintér Sándor az önkormányzati bizottság hosszú és fáradságos ülésének végén, a bizottsági tagok pedig már kezdtek volna öltözködni, amikor Pintér váratlanul azzal folytatta: "illetve lenne még itt valami".

A tagok egymásra néztek. Na most mi jön?
 
"Gyerekek, komolyan mondom, a sírba visztek. Hát nem hiszem el, hogy ezt külön nekem kell elmondanom. Tényleg, mint valami óvoda. Nem lehetne, hogy egyszer nem felejtitek a laptopot meg a mobiltelefont abban a rohadt autóban? Naponta kapom a telefont, hogy kitől mit vittek el.
 
Tegnap már mentem volna haza, akkor hívnak, hogy a Szíjjártó Peti X5-öséből elvitték a Macbookját. Mondom, utánanézek, nem telik bele öt perc, már jön a következő, hogy Rétvári Bence otthagyta az új iPadjét a szolgálati Porschéban, és persze hogy feltörték azt is. Ne röhögjenek a szocialisták, múltkor a Mesterházy hívott ugyanezzel. Hát mi vagyok én, napközis vigyázó? Mi lesz a következő, hogy szerezzem vissza Schiffer András biciklijéről az oldalára celluxozott telefonkártyát? Kicsit szedjük össze magunkat, jó?"
 
De ha szó szerint nem is így mondta a belügyminiszter, nem tudunk eléggé egyetérteni vele abban, hogy a képviselő urak igazán vigyázhatnának jobban az adófizetők pénzéből lélegeztetőgépek és rendőrnyugdíjak helyett vásárolt telefonjaikra. A tolvajok pedig igazán tudhatnák, hogy ennek semmi értelme, olyan, mintha önmaguktól lopnának! Ezt meg nem igaz, hogy nekünk kell elmondani, tényleg tiszta dedó.
 
Rossz hangulat helyett azért búcsúzzunk inkább Maksa Zoltánnal.
 

Szólj hozzá!

Címkék: lélegeztetőgép pintér sándor belügyminiszter

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr993042421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása