Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Szijjártó: Drámai a gázolaj jövedéki adójának emelése

2011.09.07. 14:55 K. Funky

"A gázolajat terhelő jövedéki adót is növelni fogja a kormány - fejtette ki Szijjártó Péter. Ennek kapcsán kiemelte: a gázolaj jövedéki adójának emelése a továbbgyűrűző hatása miatt a rendkívül drámai, hiszen a fuvarozók költségei növekedni fognak, ami azt jelenti, hogy a termékek szállítási költségei is emelkedni fognak, és ez a termékárakban meg fog jelenni. Ezért, amint a kormány benyújtja a javaslatát a gázolajat terhelő jövedéki adó emelésére, a Fidesz módosító indítvánnyal fog élni, amelyben kezdeményezni fogják a gázolaj jövedéki adójának a jelenlegi szinten való tartását."

Ezt gondolhatnánk, ha arra figyelnénk, amit mondanak, vagy legalábbis mondtak 2009-ben. Legkésőbb tegnap óta viszont magától Orbán Viktortól tudjuk, hogy arra kell figyelni, amit tesznek. Az pedig nem más, mint a gázolaj jövedéki adójának 97 forintról 110 forintra növelése.

De tényleg beszéljen inkább Szijjártó Péter:

"Kiderült, hogy ugyanaz a játék zajlott, mint eddig bármikor - jelentette ki Szijjártó Péter a tegnap nyilvánosságra került kormányzati adóelképzelésekkel kapcsolatban. Ugyanis eddig, amikor olyan csomagokról volt szó, melyről a kormány azt mondta, hogy lesz benne adócsökkentés, meg lesz benne adóemelés, akkor a végére az adócsökkentést mindig elfelejtették, és maradt az adóemelés."

A találat Trészi mikroblogger érdeme.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz orban viktor szijjarto peter

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr983209022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása