Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Mint kés a vajon ment át az MSZP javaslata

2011.09.26. 20:30 haszán

Lehet itt diktatúrát kiálltani, de amíg az Országgyűlésben születnek egyhangú döntések, mint a magyar nyelv nagy ünnepéről, vagy amíg olyan egységben fogad el a törvényhozás egy szocialista módosítót, amilyen még az MSZP-ben sincs, addig nem kell kinyitni az esernyőt.

Akár még azt is gondolhatnánk, hogy véletlenről van szó, hiszen nem kevesebb, mint 17 MSZP-s módosítóról kellett csak hétfőn szavazniuk a képviselőknek. Talán egy kis figyelmetlenség, hogy valahogy átcsúszott a tengernyi szocialista próbálkozás közül egy. De ha megnézzük, mire szavaztak 333-an összhangban, rögtön kiderül, hogy ez nem lehet véletlen, ha konstruktív javaslatok érkeznek, arra igenis van fogadókészség kormányoldalról. Íme (zárójelben a száműzött szöveg, rögtön mögötte, aláhúzva az új):

Az országgyűlési határozati javaslat 4. pont v) alpontjának az alábbi módosítását javasoljuk:
v) legalább [háromévenként] kétévenként készítsen jelentést az energiapolitika megvalósulásáról és annak a 2 . pont b) alpontjában meghatározott szakterületekkel történő összhangjáról az Országgyűlés illetékes bizottsága részére, és amennyiben az energiapolitika feltételrendszerében bekövetkezett változások indokolják, egyidejűleg tegyen javaslatokat az Energiastratégia kiigazítására.

Egyszerűen nem tudjuk, hogyan lehetett volna ennél nagyszerűbb szöveget írni. Mi kellene még a jobbikos Murányi Leventének és a független Molnár Oszkárnak, akiknek még ez sem volt elég jó, és nemmel szavaztak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr143258657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása