Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Soha nem volt ennyi bazmeg a Himnuszban

2011.10.25. 11:43 Urbán Viktor

Dopemannek eddig is szerettem a blogját, a Dopeman TV-t, főleg azok miatt a műfajteremtő videók miatt, amikben a mester vidéki diszkókban beszélget félájult fiatalokkal. Amióta politizálni kezdett, sajnos egyre kevesebb a korongrészeg tizenéves és egyre több a közélet. Dopeman ma azért bebizonyította, hogy ügyes kézben a politika is lehet legalább olyan szórakoztató, mint egy nyáladzó fiatalkorú. A Mester, aki a várakozásaimmal szemben nem kapott semmiféle szerepet az október 23-ai egymilliós tüntetésen, kihasználta az időt és az alkalmat és a helyszínen sétálgatva megcsinálta a magyar poptörténelem első nemciki Himnusz-feldolgozását, vagyis inkább remixét, klippel együtt. Sőt, nemhogy nemcikit, hanem direkte vicceset csinált. Érdemes összehasonlítani a demonstráció vértelen beszédeit Dopeman három rövid versszakával, mit mondjak, nem lennék a Facebook-ellenzék helyében.

Nem fogom lelőni az összes poént, de a Mester minket azzal kapásból megvett, hogy "bazmeg őket, a képviselőket/ de ne hagyd ki bazmeg a képviselőnőket", nem beszélve arról, hogy "és bazmeg a kibaszott sárga csekkeket". Szóval megszületett az első olyan Himnusz-feldolgozás, amit valódi indulat fűt, amitől azonnal jó is lett, reméljük Dopemant a közeljövőben több demonstrációból is kihagyják és akkor jön majd a Szózat meg a Bánk Bánból a Hazám, hazám, te mindenem.

Szólj hozzá!

Címkék: trágár himnusz dopeman 18 egymillióan

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr813328421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása