Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Ortodox bevásárlóturistának álcázta magát Matolcsy György

2011.11.27. 22:21 haaszj

Ha hinni lehet Herizonfordnak, Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a hétvégén Bécsben járt. Állítólag fel is ismerték, a tumblr-poszt szerint „egy magyar férfi elhűlve mondta a mellette álló nőnek: 'Hát ez meg a Matolcsy miniszter'!”

Ha ő járt ott, nagyon helyesen tette, hogy ott járt.

Még csak négy napja eredt a kormány a nemzetközi üzleti körök nyomába, hogy kiderítse, kik állnak az egyébként „legjobbak között, messze az átlag fölött” teljesítő magyar gazdaság és forint elleni támadássorozat nyomában. Ilyenkor kell egy gazdasági miniszternek észnél lenni!

És ő bizonyított. Míg mi, laikusok Budai Gyulától és egy kötcsei úttól vártuk a megoldást a nemzetrontó körök mibenlétét illetően, Matolcsy, ha valóban ő szerepel a fotón, igazolta, hogy tényleg meg nem írt könyvekből tanulta a leckét. Bécsbe indult, magát a Mariahilferstrassét megszálló konzumidióta magyarok egyikének álcázva.

Bécsbe, a rajtunk évtizedekig élősködő dúsgazdag oroszok kedvenc városába, a ránk rontó labanc bankok fellegvárába, a Mariahilferre, minden üzleti körök (és körutak) kelet-európai Mekkájába. És hogy az álcázás teljes legyen, tette mindezt egy rikító zöld Peek & Cloppenburg bevásárlótáskával, mintha tényleg ortodox magyar bevásárlóturista lenne. De persze az is lehet, azért kellett ekkora böhöm szatyor, mert máris kötetszámra gyűlt össze a bizonyíték a nemzetközi ármányról, vagy az is, hogy már maga a szatyor valami rejtett bizonyítéka a sötétben rejtőző magyarrontásnak.

Egy dolgot nem feltételezünk, szemben szarvassal, aki már el is képzelte, mit vett a láthatatlan siker atyja: hogy Matolcsy P&C-be vásárolni ment volna ki Bécsbe. Nem is annyira azért, mert P&C üzlet Magyarországon is van, így kár volt fáradnia. Sokkal inkább azért, mert neki is tudnia kell, hogy a szabadságharcban minden eurónkat itthon kell elvásárolni, hogy „a növekedésben is jobban tudjunk teljesíteni, akárcsak a pénzügyi mutatók tekintetében, az Európai Unió átlagánál”.

Szólj hozzá!

Címkék: bécs matolcsy györgy mariahilferstrasse

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr303416842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása