Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Lebukott az országház fantomja

2011.12.06. 12:41 MGM

A másfél éve tartó, követhetetlen tempójú jogalkotási dömping után végre kiderült, hogy ki az agy, aki oly sok gyanús eredetű, nyilvánvalóan strómanok által, egyéni indítványként benyújtott törvénytervezet valódi szerzője.

A képviselőt Román Sándornak hívják, és mindeddig sikerült elkerülnie a reflektorfényt. Most azonban homokszem került a gépezetbe, és kiderült, hogy ő a titokzatos éceszgéber. Román Sándor ugyanis, miként arra felszólalásában Gaudi Nagy-Tamás, a Jobbik parlamenti képviselője felhívta a figyelmet, véletlenül a saját nevén nyújtott be több módosító indítványt.

A rejtély azonban ezzel csak részben oldódott meg, és a helyzet miatt még súlyosabb kérdések merülnek fel. Román Sándor parlamenti szereplésének ugyanis az az apró szépséghibája, hogy a jelek szerint a macerás és időigényes választási procedúrát megkerülve jutott parlamenti mandátumhoz: nem szerepel a képviselők névsorában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr493442540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása