Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A melegekre tolják a kormány hülyeségét

2012.01.10. 11:29 K. Funky

A keddi Magyar Nemzet címlapon hozott, kiemelt anyagának a címe: „Gyurcsány, melegházasság – Brüsszel különös elvárásai”.

A kormány iránt feltétlenül lojális napilap brüsszeli forrásokra hivatkozva azt sugallja, hogy a magyar hitelkérelem kedvező elbírálásának két feltétele van: szüntessék meg a Gyurcsány Ferenc elleni büntetőeljárást a sukorói kaszinóberuházással kapcsolatban, illetve vegyék ki az alkotmányból azt a passzust, ami a házasságot egy férfi és nő közötti életközösségként definiálja.
 
Mindezekre soha, semmilyen utalást nem tett az Európai Bizottság, viszont elég sok fórumon és elég sokszor közölték, hogy mik a valódi feltételek. Ezek között elsőként szerepel a december 30-án elfogadott jegybanktörvény visszavonása. Ezt egyértelműen megírta Orbán Viktornak Barroso bizottsági elnök, és többször is elmondta Olli Rehn penzügyi biztos.
 
A Magyar Nemzet feltételezései azért is abszurdak, mert az EU-nak semmilyen előírása sincs a melegek házasodási jogával kapcsolatban. Az Európai Bizottság eddig is teljesen tolerálta, hogy nagyon eltérő családjogi törvények vannak az EU-ban: míg Dániában a melegek is házasodhatnak, addig például Máltán idén júliusig a heteroszexuálisok még csak el sem válhattak. Nincs semmilyen jogi anyag, amire hivatkozva ilyet kérhetne az EU Magyarországtól.
 
Ugyanígy folyamatban lévő büntetőügyekbe sem avatkozott soha bele az Európai Unió. A feltételezés maga annyira abszurd, ami legjobb esetben is azt feltételezi, hogy a Magyar Nemzet munkatársainak a leghalványabb elképzelésük sincs arról, hogy milyen szervezetnek a tagja Magyarország 2004 májusa óta.
 
Ha viszont mégis tudják, és nem nagyon könnyen megvezethető emberek írják és szerkesztik a lapot, akkor a Magyar Nemzet ott tart, ahol a szovjet sajtó tartott 1952-ben. Akkoriban történt, hogy azt írták, hogy az orvosok miatt került bajba az ország. "Fehér köpenyes gyilkosok ártó kezelésekkel akarták megrövidíteni a szovjet vezetők életét" – számolt be a TASSZ, vagyis a szovjet hírügynökség.  

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar nemzet eu

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr943533705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása