Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Matolcsyt már nyár óta levegőnek nézik

2012.01.13. 17:21 kirk kapitány

A magyar kormány gazdasági minisztere 2011 júniusa óta külön honlapon üdvözli széles mosollyal azt, akit véletlenül érdekel, hogy magyar elnöksége alá került az európai Eureka program.

A "Be Innovative – Go International" jelmondat alatt a miniszter hosszas ecseteli, hogy Magyarország az unió soros elnöksége után mennyire nagyon megtisztelve érzi magát, hogy végre az Eureka elnökségén keresztül is megmutathatja, hogy el van kötelezve a közös vállalkozás és az európai kultúra mellett.

A mosolygós miniszter azonban nem szemüveges, és még csak nem is kezdődik M-mel a neve.

A http://eureka.kormany.hu/index nyilván nemcsak nekünk nem napi olvasmányunk, de a kormányzat környékén, legalább az NFM-ben feltűnhetett volna valainek, hogy a nagy európai programban illetékes szaktárcát irányító személy nevének fennmaradó része sem atolcsy György.

1 komment

Címkék: matolcsy györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr403543113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ODIV 2012.02.01. 09:19:39

Ezt a blamát még mindig nem sikerült eltüntetni? Pedig már küldtem levelet is... :D
süti beállítások módosítása