Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Így fog kezet egy erős vezető?

2012.01.20. 16:55 K. Funky

Mindig nagy az öröm a Képviselő Funky háza táján, amikor új kép érkezik Orbán Viktorról. Ilyenkor mindig összegyűlünk és Indiana Jones és Török Gábor összes képességét ötvözve keressük a jeleket, nyomokat és szimbólumokat minden apró részlet mögött.

Mondjuk most nem volt túl nehéz dolgunk.

Az alábbi kép Orbán és Michael Spindelegger osztrák alkancellár, külügyminiszter mai találkozóján készült.

Mi ez a döglött hal-kézfogás, ki fog így kezet, pláne, amikor egy erős vezető illúzióját kellene fenntartania - fortyant fel szerkesztőségünk vizuális osztálya, amire rögtön rá is kontrázott politikai elemzőcsapatunk kulcsembere, aki annyit fűzött hozzá, ez még a gusztustalan kétkezes kézcsóknál is rosszabb.
 
A Funky jobbszárnya ugyan megpróbálkozott egy "látszik, hogy túl korán fogtak rá a kezére"-érvvel, de ez kevesebb embert győzött meg, mint egy Magyar Hírlap-vezércikk a Gödör záróbuliján.
 
Többeknek már a száján voltak a még súlyosabb becsületsértések, amikor megláttuk az MTI képét ugyanerről az eseményről.
 
 
 
Egy kicsit megnyugodtunk. Azért ez sem olyan, mint egy pacsi az igazán jó haverral (Burger Barna képe):
 
 
De ezt látva legalább már nem éreztük kifejezetten kínosan magunkat.
 
Miniszterelnök úr, ez itt a szabadságharcosok földje. Az emberek az utcára mennek Önért! Az ég szerelmére, ha legközelebb ilyen helyzetbe kerül, legalább az ő kedvükért szorítsa meg rendesen azt a labanc jobbot!

1 komment

Címkék: orbán viktor kézfogás döglött hal

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr293601903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása