Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Horváth Csaba és a siker titka

2012.02.29. 15:41 Esterházy Attila

Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője szerdán a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján, a 2012-es költségvetési javaslat tárgyalása előtt azt mondta, hogy romlani fognak Budapesten a közszolgáltatások, így az oktatás, a szociális hálózat és az egészségügyi ellátások is. A szocialisták egy Gazdálkodj okosan! társasjátékot küldenek a városvezetésnek, ami így Horváth Csaba megfogalmazása szerint magában tudja a konfliktusokat elrendezni, anélkül, hogy ezt a budapestiek megéreznék. (MTI) 

Tarlós István ezúttal onnan kapott be egy ütést, ahonnan a leginkább fájhat. A mindig tökéletes fogsorral kamera elé álló szocialista képviselő nem a levegőbe beszél akkor, amikor ésszerű költségvetési politikát javasol. Volt miből tanulnia.

 (Fotó: Beliczay László)

2009-ben Demszky Gábor főpolgármester hozta kínos helyzetbe azzal, hogy Hagyó Miklós után neki kellett átvennie a BKV felügyeletét. Előrelépést nem ért el.

Horváth Csabát persze nem törte össze a kudarc, 2010-ben megpróbált összehozni egy bravúros visszatérést: a főpolgármester-választás előtt azzal kampányolt, hogy május 1-jére tartogat egy jó hírt. Amikor robbant a bomba, kiderült, hogy arra tett ígéretet, hogy 2013-ig megvalósítja a díjmentes budapesti tömegközlekedést. Gyakorlatilag mindenki elhatárolódott tőle, végül pedig polgármester se lett belőle.

Horváth Csaba a társasjátékból valószínűleg csak újabban merített ötleteket. 2009-ben ugyanis például a 2010-ben beadott vagyonnyilatkozata szerint eltűnt a 101 millió forintos megtakarítása és az Audi A4-ese is.

4 komment · 1 trackback

Címkék: tarlós istván horváth csaba gazdálkodj okosan

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr934226036

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Laci néni agytrösztje 2012.02.29. 23:37:12

Gyors egymásutánban három hírrel is a címlapra került az Orbán kormány legfrissebb jáde oszlopa, Németh Lászlóné, illetve az általa irányított Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Először azzal, hogy az Index kiderítette: tucatnyi külső szakértőt foglalko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Római kömény 2012.02.29. 17:07:34

Ez a poszt nem több rosszindulatú fikázásnál.

rocksztar 2012.02.29. 17:57:01

Tarlós se szimpi, de ez a Horváth...

Tita nick 2012.02.29. 19:26:29

ránézek és hányok.........

Tita nick 2012.02.29. 19:27:45

....hacsak díjmentesen kaphat mindenki Gazdálkodj okosan!-t.
süti beállítások módosítása