Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Egymillióan a revizionisták ellen

2012.06.04. 18:25 K. Funky

Régóta szóbeszéd tárgya, hogy hiányzik egy karakteres szélsőbaloldali tömörülés Magyarországon. Egy olyan, amely balról előzi meg még a posztkommunista Magyar Szocialista Pártot is. A fene se gondolta volna, hogy az önmagát liberális civil platformnak tartó Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért nevű csoport tölti be ezt az űrt. A mai napon képesek voltak ezt posztolni Facebook-oldalukra:

"Ma Trianon emléknap a parlamentben. Ehhez mi csupán annyit tennénk hozzá: a birodalom széthullásával a Britek - 1922-höz képest - elvesztették a terület 99,31%-át, a népesség 90%-át. Mégsem rinyálnak, hogy vissza Indiát, az USÁ-t, Ausztráliát vagy Kanadát. Különösen vicces a Nemzeti összetartozás napja egy olyan kormány uralkodása idején, amelyik példátlan sikerrel kergeti külföldre az állampolgárait."

millafake

Az Index parlamenti tudósítói egész nap hegyezték a fülüket az Országgyűlésben, de egyik politikai párttól sem hallották , hogy visszakérték volna Erdélyt, a Felvidéket vagy a Vajdaságot. Minden frakció vérmérséklete szerint állt a kérdéshez, az LMP az emberi jogok melletti kiállásban, konkrétan a  temerini fiúk kegyelmi ügyének felgyorsításában, a Fidesz és a Jobbik - stílusukban eltérő módon - a határon túli magyar közösségek autonómiájának kiszélesítésében látták a trianoni döntés után külföldön rekedt magyarok ügyének rendezését.

Egyedül az MSZP maradt távol az eseménytől. Kérdésünkre Szekeres Imre és Mesterházy Attila is azzal magyarázta a döntést, hogy nem kívánnak részt venni az Orbán-kormány Horthy-korszakot restauráló politikájában. Arra már nem sikerült megnyugtató választ adniuk, hogy Horthynak mi köze volt Trianonhoz, de napirend előtt ők sem felejtették el megemlíteni az évfordulót és áldozatokat.

A Milla ehhez képest a lehető legvörösebb álláspontot volt képest a témában képviselni gondolkodás nélkül lerevizionistázva az egész Parlamentet, mert emléknapot tartottak a békediktátum évfordulóján.

Szólj hozzá!

Címkék: trianon parlament emléknap revizionizmus egymillióan a magyar sajtószabadságért

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr554565287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása