Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Meghalt a Csornai Rambó, itt az óbudai John McClane

2012.06.04. 10:08 Urbán Viktor

Akit hívott már fel Tarlós István este tízkor hogy egy levegővel 3/4 órát ordítson egy cikk tökéletesen jelentéktelen mellékmondata miatt, az eddig is pontosan tudta, hogy a főpolgármester legendás keménysége nem kamu.

Mostantól viszont mindenki tudhatja ezt, mert ezennel közöljük a Főpolgármesteri Hivatal által küldött fotót Tarlós szombati látogatásáról a Die Hard-forgatáson.



A két gyémánttökű fotója önmagában legföljebb érdekes lenne (főleg hogy miért néz úgy Tarlós, mint aki most ivott meg egy liter epével kevert ecetet Demszky Gábor koponyájából), de nagyítsunk csak bele. Nem volt valami furcsa a képen? De igen! Jól látják! Arcelemző szakembereink legnagyobb döbbenetére kiderült, hogy Bruce Willis néven nem más, mint Kukorelly Endre szerepelt abban a rengeteg amerikai filmben. Jellemző az LMP balfácánságára, hogy még ezt a személyes népszerűséget sem voltak képesek a maguk javára fordítani.

Szólj hozzá!

Címkék: tarlós istván bruce willis kukorelly endre

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr484564238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása