Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A Demokratikus Koalíció elsöprő sikere

2012.07.02. 10:42 Esterházy Attila

Mindenki ismeri a 11 éves kisfiút, aki – miután kapott egy puszit egy lánytól  azzal szédíti az osztálytársait, hogy állatias szex volt a vécében.

Ehhez hasonlít a Demokratikus Koalíció A dunaújvárosi szavazás megmutatta, hogy a demokraták összefogása győzelmet hozhat című közleménye, amiben Molnár Csaba azzal henceg, hogy a jelöltjük második lett a demokratikus pártok jelöltjei közül, és ott állnak a parlamenti küszöbön.

Fotó: Barakonyi Szabolcs

A dunaújvárosi időközi választás ismét bebizonyította, hogy a Demokratikus Koalíció – alig öt hónappal a párt hivatalos regisztrációja után – ott áll a parlamenti küszöbön. A demokratikus pártok közül a második legjobb eredményt úgy érte el Czuczor Zsolt, a DK jelöltje, hogy ő volt az első, aki a párt nevében bármiféle választáson elindult.

A voksolás tanulsága, hogy a demokratikus pártoknak több szavazója volt, mint a Fidesznek. Összefogásuk esetén a Fideszt legyőzve megnyerték volna az időközi választást. Ahogy eddig is, a DK a jövőben is a demokratikus ellenzéki pártok összefogását kezdeményezi és támogatja.

A dunaújvárosi időközi választás erednénye azt bizonyítja, hogy Orbán rendszerének leváltása csak a demokratikus pártok összefogásával lehetséges.

Molnár Csaba ügyvezető alelnök
Demokratikus Koalíció

Elsőre csodálatos sikernek hangzik a párt álomszerű szereplése, azonban a számokat megnézve kiderül: Gyurcsányék már megint csak gyurcsánykodnak.

A 7-es számú egyéni választókerületben a 4028 választásra jogosult szavazópolgár a hét jelöltre 835 érvényes szavazatot adott le, ez 20,73 százalékos részvételt jelentett. A legtöbb szavazatot, 295-öt Nagy Zoltánné kapta. Magyar András (MSZP) 283, Kozma Erzsébet (független) 110, Csóka Bernát (Jobbik) 56, Czuczor Zsolt (Demokratikus Koalíció) 41, Szilágyi Miklós (független) 36, míg Gergely Ákos (LMP) 14 szavazatot kapott.

A hatalmas támogatottságot tehát azt mutatja, hogy nem elég, hogy Czuczor Zsoltot a Fidesz, az MSZP, egy független jelölt és a Jobbik is megelőzte, de a választásra jogosultak alig több mint 1 százaléka állt ki a DK jelöltje mellett, ha pedig csak azokat vesszük, akik el is mentek szavazni, még akkor is csak 4,91 százalékot értek el.

Az igaz, hogy az MSZP jelöltje csak 12 szavazattal kapott kevesebbet a fideszes Nagy Zoltánnénál, és a DK-val együtt több szavazatot szereztek volna, de a szocialisták 283 szavazatával villogni, miközben a DK-nak csak 41 jutott, na hát az igazi gyurcsányi kommunikáció, főleg, hogy a DK öt hónapja otthagyta az MSZP-t.

Frissítés: Gréczy Zsolt is megénekelte Gyurcsányék bombasztikus sikerét. Gréczy a blogján felhívta az LMP figyelmét arra, hogy le kéne szállni a magas lóról.

Az MSZP jobban szerepelt annál, mint amire manapság a közvéleménykutatók taksálják, de látszik, hogy a DK-t is alábecsülik. Az LMP szereplése nagy kudarc, és végképp nem teszi indokolttá azt a felsőbbrendűséget, amivel a többi demokratikus ellenzéki pártot, különösen a Demokratikus Koalíciót kezelik. Indokolt lenne egy kicsivel több szerénység.

2 komment

Címkék: szavazás győzelem molnár csaba demokratikus koalíció

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr354623372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2013.01.04. 10:56:43

A hatalom dilemmája. Okosabb ember nem jön, mert nem ismer el, maga fölé főnöknek, és az én helyem kérdőjelezi meg! Igazi híveim buták! Vagy használhatatlanok! Az okos ellenem van, Csak nem az ellenségem fogom kinevezni? De mit kezdhetek a hülyékkel? Csapda helyzet!

Szúrófény 2013.11.13. 23:20:26

3012 Média újdonsága

Új fegyver van, apuska
Az altató puska,
Hatása fenomenális
Leteríti az oroszlánt is!
Főleg, ha ketrecben lő meg!
Használója vele!
S nincs néki esze!
Aztán amit tesz veled,
Észre se veszed
Hisz elaltatva vagy!
Megadtad magad!
Lehet más a véleményed,
Mi történik, azt se érzed!
Csak történik a beavatkozás,
Amit elhatározott más
Te csak elszenveded!
Jó, vagy rossz neked!
Fel se ébredsz,
Új lövés lesz!
Szétlövik a fejed,
Buta eszed,
Folyton bombázzák,
Maguk igazát szajkózzák,
A hallgató végül,
Teljes kómába szédül!
Mit végez a rendszer
Bámul, hipnózis mester!
2013. november 6.

Tőke, és Fasizmus jegyesek
Minden külön értesítés helyett (József Attila)
Azóta a frigy, már létrejött,
Koldusok kísérik mindenütt!
Utcán bóklászik az ember,
Ki senkinek, sehol nem kell!
Legfeljebb, mint fogyasztó
Átverhető, becsapható, választó!
Eladják neked, ez a legjobb jó,
Légy csendben, reánk szavazó!
süti beállítások módosítása