Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Tarlós Istvánné jó fej

2012.09.06. 13:15 lpa

Misztikus tételt fedeztünk fel a budapest.hu nemrégiben frissült szerződéslistáján. A Főpolgármesteri Hivatal E-információszabadság oldalaira eddig előítéletesen kissé száraz olvasmányként gondoltunk, de ezt örökre megváltoztatta a VBVS2-0003 számú szerződés.

tarlosistvannejofej

Vajon mégis mit tett Tarlós Istvánné 2012. július 23-án, a szerződéskötés napján? Lehetséges, hogy Tarlós István romantikus ember, aki szerelmes üzeneteket rejt két bérleti szerződés közé? A kínzó kérdéseknek természetesen megpróbáltunk utánajárni. Miután szóltunk, a Városháza sajtóosztályán rögtön vizsgálatot indítottak az ügyben. Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója elmondta: a főosztályok saját maguk töltik fel a közérdekű információkat a portálra, ezért ők is megdöbbenéssel tapasztalták Tarlós Istvánné nevének felbukkanását. Most próbálják kideríteni, ki és miért csinálta ezt a Szervezési Főosztályon.

Tarlósné neve egyébként pár sorral feljebb is szerepel, eszerint 120 ezer forintot fizetett repjegyért a Szervezési Főosztálynak. Szűcs Somlyó szerint ez a tétel is érthetetetlen, mivel Tarlósné utazásaival kapcsolatban se bevételük, se kiadásuk nincsen sosem, ha a főpolgármestert a nejével együtt hívják meg valahova, csak akkor szokta elkísérni őt Tarlósné, az útját pedig Tarlós mindig saját zsebből, előre kifizeti. A kommunikációs igazgató hangsúlyozta: nemcsak Tarlósné, hanem maga Tarlós is mindig turistaosztályon utazik, pedig neki egyébként járna a business class. Szóval az igazságosság kedvéért szögezzük le: Tarlós István is jó fej.

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem tarlós istván városháza

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr704759003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása