Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Orbán bizalmasa a világ elé állt

2012.12.01. 19:14 K. Funky

"Nagyon nagy szerelem volt. Én őt egy jószívű és tehetséges teremtésnek ismertem meg. Olyannak, akinek van lelke az élethez, aki tud odaadó lenni. A gyermekemért is mindent megtett, persze tudom, hogy egy ilyen helyzet nagy kihívás egy nő számára. Mégsem sikerült, talán azért, mert mindketten kiforrott személyiségek vagyunk, akik nehezen alkalmazkodnak a másikhoz. Összességében sokat köszönhetek neki."

Szó szerint így hangzik a minden bizonnyal médiatörténeti nyilatkozat, melyet Habony Árpád, Orbán Viktor legbizalmasabb tanácsadója adott a Blikknek, miután szakított Kapócs Zsókával.

Nem véletlenül használunk ilyen nagy szavakat. Habony Árpád, aki a 2006-os választások óta az egyik legmeghatározóbb figurája a Fidesz kommunikációjának és kampányainak, és személyesen is az egyik legközelebbi munkatársa Orbán Viktornak, emlékezetünk szerint még soha nem nyilatkozott semmilyen témában a médiának. Emlékezetünk persze csalhat, de annyi biztos, hogy nem beszélt arról, hogyan dolgozott Schmitt Pál imázsán a lemondása előtti drámai napokban, nem beszélt a kormány agyának számító Századvégben betöltött szerepéről, és nem nyilatkozott eddig egyetlen portré elkészítése során sem, ami eddig róla elkészült.

Habony és Kapócs Rogán Antal születésnapján találkoztak 2011 elején, a tanácsadó neve ekkor jelent meg először a bulvárlapokban.

Az egykori kendóbajnokból, koronaőrből, restaurátorból és márkamenedzserből lett tanácsadó a magyar politika egyik legrejtélyesebb figurája, így érdemes megbecsülni, hogy a Blikknek összejött, ami eddig a legszívósabb tényfeltáróknak sem.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: orbán viktor tanácsadó habony árpád

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr554941803

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán megint utcára vinné a randalírozó fideszes kemény magot 2012.12.01. 20:14:18

Remegnek az idegtől, ő meg a Habony, hogy a végsőkig hergeljék, és törni-zúzni vigyék a fanatizált kemény magot. Csak hát milyen lenne egy saját maguk szervezte kormánypárti tüntetés, amin a Kedves Vezető egészségére Molotov-koktéllal koccintanak? Absz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása