Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Deutsch Tamás szerelemnaptár 2013

2013.01.02. 14:40 K. Funky

Újra belefúródott Ámor nyila Deutsch Tamás szívébe. Az EP-képviselő és MTK-elnök a Twitterre posztolta, hogy december 12-én vette feleségül új feleségét. (A tanúja egyébként a régebben Forma 1-közvetítéseket végigordibáló Palik László volt.)

A betörhetetlen csődört tehát ismét megpróbálják megszelídíteni. Ez nem lesz könnyű feladat, hiszen Deutsch szívét már több nő is megpróbálta elrabolni, több-kevesebb sikerrel. A rajongóknak vigasztalásul egy naptárat állítottunk össze, ami végigveszi a fideszes bonviván legnagyobb hódításait. Mostani és legutóbbi házastársa képpel is rákerült a naptárra.

januar

febr

Deutschnak az első feleségétől, Fesszel Krisztinától három gyereke született.

marc

apr

Krisztinával akkora volt a szerelem, hogy a kapcsolatuk még azt is túlélte, hogy az akkori sportminisztert a titkárságvezetője is megajándékozta egy kisbabával.

maj

jun

Krisztinával végül 2004-ben váltak el útjaik. De nem kellett sokáig szomorkodnia: 2005-ben összejött Für Lajos egykori MDF-elnök lányával, akivel össze is házasodott. Deutsch ezúttal olyan komolyan vette a férjszerepet, hogy 2006. januárban felvette a Deutsch-Für Tamás nevet.

jul
aug

Miután 2008-ban Deutschban végleg megszakadt valami, még a válás előtt új szerelemre lelt.

szept

oktober

Most harmadszorra is megpróbál megállapodni a polgári Magyarország forróvérű politikusa, de mivel nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő egyelőre csak októberig csináltuk meg a Deutsch Tamás szerelemnaptárat.

Szólj hozzá!

Címkék: naptár szerelem deutsch tamás 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr104991976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása