Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Berki Krisztián szívesen erősítené az MSZP-t

2013.02.14. 12:44 akiraly

Bulvárfronton erősíthet az MSZP a következő választás előtt. Szerdán a Borsban jelent meg egy különös írás, melyben ki tudja milyen apropóból Török Zsolt szocialista szóvivőnek szegezték a kérdést, hogy mit szólna hozzá, ha Berki Krisztián – nem az olimpiai bajnok, hanem AZ a Berki Krisztián, aki magát egyszerűen így jellemzi: „sportoló, sportvezető, partyarc, márkaarc, médiaszemélyiség” – az MSZP politikusa volna.

Nekünk ugyan más jelzők is eszünkbe jutnának, de maradjunk most a történetnél. Török a kérdésre azt felelte, hogy "minden jelentkezőt üdvözlünk, aki munkájával, szakértelmével segíteni akarja az MSZP-t, így Berki urat is szívesen látjuk". És ha már így bekerült a hírekbe, Berki saját Facebook-oldalán válaszolt. „Jövőbeni nagy tervem fellépni a politika színpadára” – írta az oldalán, ahogy azt a cink.hu szemlézi.

A terjedelmes írásban, amiben olyan kifejezések is szerepelnek, mint az Y-generáció és a personal mission statement, vagy az „állami sportirányítás perspektivikus kérdései”. Ez utóbbiban Berki úgy érzi, segítséget nyújthatna „a legjelentősebb ellenzéki párt az MSZP számára” (sic!).

A Képviselő Funky mindenesetre izgatottan várja, hogy a magát inkább piacpártinak, mint etatistának tartó Berki már az MSZP színeiben szorítson le motorosokat aranyszínű Bentley-jével vagy hódítsa vissza Kapócs Zsókát Orbán Viktor spinmasterétől, Habony Árpádtól.

komment

Címkék: mszp török zsolt berki krisztián

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr365080193
süti beállítások módosítása