Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A KDNP a baloldaltól óvja a tiltakozó diákokat

2013.03.11. 17:08 K. Funky

Vannak olyan hírek, amelyeken semmit sem szabad változtatni, mert úgy jók, ahogy vannak. Ilyen a kommunizmus bűnei kereszténydemokrata munkacsoport mai közleményéről beszámoló MTI-hír is.

KDNP: a diákság ne engedje, hogy követeléseik melletti kiállásukat a baloldali pártok saját céljaikra használják

Budapest, 2013. március 11., hétfő (MTI) - A KDNP kommunizmus bűnei munkacsoportja azt kéri, a diákság ne engedje, hogy követeléseik melletti kiállásukat baloldali pártok választási céljaikra használják.    

Mint az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményükben kiemelték: kiállnak az alkotmányos rend és a jogállamiság mellett és támogatják az ezt elősegítő alkotmánymódosítást, amely véleményük szerint összhangban áll az Alkotmánybíróság ajánlásaival.
Tiltakoznak ugyanakkor mindenfajta "anarchista támadás" ellen, amely a törvényes rend felforgatására és a köznyugalom megzavarására irányul. A mai nap, a terrorizmus áldozatainak emléknapja hangsúlyozottan felhívja a figyelmet arra, hogy az anarchista zavargások könnyen terrorcselekményekbe torkolhatnak, veszélyeztetve demokratikus államrendünket - fejtették ki.
Azt kérték, a diákság, ne engedje, hogy követeléseik melletti kiállásukat baloldali pártok választási céljaikra használják, kérték továbbá a rendvédelmi szerveket, hogy a sorozatos rendzavarásokat higgadtan, de "demokratikus jogrendünk teljes szigorával kezeljék.

Ehhez csak egy dolgot lehet hozzátenni: reméljük, a diákok nem engedik, hogy követeléseik melletti kiállásukat a KDNP a kommunizmus bűnei munkacsoportja a saját céljaira használja.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr965128078

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.12. 11:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása