Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A szókimondó nő, aki meg merte mondani Orbánnak

2013.04.02. 14:30 Panyi kapitány

Először mi is hitetlenkedtünk, de a hír igaz: igen, Vadai Ágnesnek volt bátorsága megmondani Orbán Viktornak, amit sokan csak gondolni mernek róla (nem is beszélve azokról, akik még gondolni sem). A Demokratikus Koalíció megalkuvást nem ismerő képviselőnőjének friss Facebook-borítóképéről ugyan nekünk is eszünkbe jutott pár dolog, de az olvasó azonnal meg fogja érteni, miért választjuk inkább a gyáva és férfiatlan hallgatást. Pedig ha fotosop-tudásunk egy kicsiny szeletét elcserélhetnénk a kasztráló tekintetű Vadai következményekkel mit sem törődő szókimondására, minden bizonnyal nem csak mi járnánk jól.

vadai.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: parlament dk vadai agnes

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr995188798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása