Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Szijjártó Péter új állása: marketingmenedzser, Tesco

2013.09.03. 17:24 K. Funky

Furcsa érzés lesz, mikor a külügyi és külgazdasági államtitkár újra felveszi majd Volkswagen-logós futsal mezét, miután részt vett az év leghaszontalanabb, sajtótájékoztatónak álcázott PR-eseményén, ahol a Mercedes és a Tesco hazai vezetőjével mérték össze, ki a jobb öntömjénezésben és egymás hátának lapogatásában, valamint sok logóval pózolós fotót készítettek a Mercedes-haszonjárművek motorházfedelénél. Szijjártó Péter, Ingo Fröhlich és Nigel Jones egyaránt kiválóan szerepeltek, a végeredmény döntetlen, vagy az esemény szelleméhez igazodva: win-win-win.

01
Fotó: Huszti István

Történt ugyanis, hogy miután a Tesco elindította online bevásárlás szolgáltatását, meglepő módon autókra lett szüksége, ezért „jónéhány Mercedes gépjárművet szerez be” – pontosított az államtitkár. Eddig volt 40 Mercedes Sprinterük, az év végére lesz 65. A lenyűgöző innovációt, hogy élelmiszert lehet rendelni a neten, mi több, azt házhoz is szállítják, az esemény résztvevői a következő szavakkal jellemezték: világszínvonal, csúcstechnológia, csodálatos, korszerű szolgáltatás.

Az viszont továbbra is érthetetlen, miért van jelen a miniszterelnökség államtitkára egy olyan eseményen, ami arról szól, hogy a Tesco bevezetett egy új szolgáltatást, aminek eszközigényét a Mercedes autóival kívánja kielégíteni, és erről ők együttműködési megállapodást kötnek egymással. Szijjártó ezzel kapcsolatban azt mondta, a kormány valóban nem részese a megállapodásnak, a cégek viszont megkérték, hogy ő is vegyen részt az eseményen (a kormány mindkét céggel stratégiai partnerségi megállapodást kötött, a kettejük közötti üzletnek viszont ehhez semmi köze). 

Szijjártó Péter olyannyira részt vett az eseményen, hogy első felszólalóként egy aktuális kormánypropaganda-gyorstalpalót is tartott, mielőtt elmagyarázta volna, milyen szuper dolog az online bevásárlás. Volt itt csökkenő államadósság, 160 ezer új foglalkoztatott, és azt is megtudhattuk, hogy „Európában és a világon rendkívül gyors változások zajlanak”. De hát nincs mit tenni, hozzánk ugye csőstül jön a siker, „ez a siker pedig nem jöhetett volna létre szövetségesek nélkül”.

2 komment

Címkék: pr mercedes tesco szijjártó péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr875493724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manarola (törölt) 2013.09.03. 18:14:32

Látom, hogy utálják a Multikat...

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2013.09.17. 12:15:24

Rendesen felszoptak egymast.

@ Manarola:
A Tesco a Fulke Forradalmi Kormany es a NER strategiai partnere.
süti beállítások módosítása