Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Az új SZDSZ a legtapasztaltabb kampányszakemberektől tanult

2013.09.23. 12:01 Panyi kapitány

fodorge.jpg

Fodorék tanulni mentek Berlinbe, de a német SZDSZ bukását nézhették végig. Egy tanulmányút kronológiája.

Fodor Gáborék valószínűleg úgy ítélhették meg, hogy a magyar valósághoz igazított üzeneteik (lásd a fenti képet) és dögös reklámjaik ellenére az a bizonyos 4-500 ezer potenciális szavazójuk valamiért még mindig nem annyira lelkes. Ezért hát a magyar szabad demokraták utódai elutaztak Berlinbe, hogy a német szabad demokratáktól (FDP) lessék el a legjobb és legújabb kampánytrükköket.

A német liberálisok üzenetei mondjuk egészen ismerősek lehettek a volt SZDSZ-eseknek: nélkülünk nincs kormányzás, mi vagyunk a mérleg nyelve - na meg hogy a koalíciós partnerük szavazói legyenek már olyan rendesek, hogy a listára leadott voksukkal inkább őket támogatják. Mondjuk ezeket a szlogeneket látva komolyan felmerül a kérdés, hogy valójában ki is tanult kitől.

Mindenesetre így néz ki a tanulmányút kronológiája:

Szeptember 21.: "Az európai liberálisok és demokraták felkerekedtek, hogy a szakma legnagyobbjaitól tanuljanak a választási kampányok legújabb és legerőteljesebb módszereiről. (...) Az Európai Unió minden tájáról érkező résztvevők őszintén remélik, hogy ma éjjel együtt ünnepelnek majd a német liberális párttal, az FDP-vel, a választás éjszakáján."

Szeptember 22. délelőtt: "A Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért folytatja kétnapos berlini kampányszemináriumát, amelynek keretében a résztvevők ma a berlini liberálisok főhadiszállására látogattak el, és az egyik országgyűlési képviselőjelöltjüktől hallották a legbennfentesebb információkat a kampányról. A napirend szoros, következik egy újabb előadás az egyik legtapasztaltabb kampányszakember előadásában."

Szeptember 22. éjjel: A német liberálisok a 2009-es 14,6%-uk után 4,8%-ot szerezve, 64 év parlamenti jelenlét és az után, hogy egy egész ország megutálta őket, kizuhantak a Bundestagból.

(A képet a Kocsmablog kollektívája lőtte Pesterzsébeten.)

Szólj hozzá! · 3 trackback

Címkék: szdsz fodor gábor fdp

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr485489027

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pizsamás politika 2013.09.23. 13:24:22

Semmi kedvem nincs politizálni, de megfogadtam saját magamnak és a felségemnek is, hogy az unokáink már nem egy ilyen hazugságokkal és manipulációkkal teli világba fognak születni. Mivel a kislányunk már 6 éves, ideje elkezdenem intézkedni. 2001 áp...

Trackback: Választási névjegyzékből törölhetőek vagyunk 2013.09.23. 13:23:28

Nem kell elhinni egyik kormányzati,  Országos Választási Bizottsági, vagy más ügyintézőnek sem a megtévesztő kamu dumáit. Amikor csak arra hívják fel jellemzően a figyelmedet, hogy miért nem lehet. Mert lehet. Igen is le lehet már most is iratkozn...

Trackback: Szex-erkölcs lesz a Fidesznek is a vége 2013.09.23. 13:22:56

SZDSZ lefekszik az MSZP-vel, a komcsikkal = Fidesz lefekszik a papokkal, vagy ha más úgy jobban érti, akkor a klérussal. Tehát mindkét párt azzal feküdt össze lepedőt gyűrni és szexelni egy ágyba és egy kormányba, akit előtte gyűlölt és erkölcstelen pe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása