Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Hunvald György levágott lófej helyett naptárral üzen

2014.01.08. 21:27 Földes András

Félreérthetetlen jelet küldött Erzsébetváros lakóinak Hunvald György. Az egykori legendás polgármester ízléses, A5-ös méretű naptárat dobatott be minden postafiókba, alján arcképével és azzal a szöveggel, hogy: "Erzsébetvárosi lakóként és lokálpatriótaként mindig fontos volt számomra ez a kerület és az itt élő emberek sorsa."

Hunvald, aki a kerületi ingatlanok körüli zűrös ügyei miatt három évet ült előzetesben, innentől dadaista húzással hirtelen arról ír, hogy fontos az egymásra figyelés, és hogy mindenki támogasson jótékonysági szervezeteket. A hetedik kerületi lakók számára a szavak azonban valószínűleg lényegtelenek, hiszen az üzenet egyértelmű. A Jaguár gyűjtő egykori polgármester valójában annyit akar közölni: Kiengedtek, nem adtam fel a placcot, ez az én területem.

20140108_200641.jpg

Az információt egyébként a lap mindkét oldalára ugyanúgy rányomtatták, az se maradjon le, aki véletlenül elfelejti megfordítani a "naptárat".

Szólj hozzá!

Címkék: hunvald györgy hunvald gyorgy

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr115747754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása