Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Lágymányosi vidám napok

2009.02.18. 18:36 K. Funky

Politika és B-kategóriás celebek közös szereplése ritkán sül el jól, ezért is húztuk fel szemöldökünket az alábbi sajtóközlemény láttán.

"Tisztelt Szerkesztő!

Szeretettel meghívjuk  Újbuda Önkormányzatának Testületi ülésre.

Molnár Gyula Újbuda polgármesterének meghívására az Önkormányzat Testületi ülésére érkezik a Pa-dö-dő és Molnár Ferenc Caramel.

Időpontja:  2009. február 19-én, 14.00.
Helyszíne: XI. kerület Zsombolyai u. 5. fszt.

Megjelenésére számítunk!"
 

Két kérdés viszont azért felmerül:
1. A Café Rio által szponzorált Molnár Gyula miért elégszik meg ilyen kispályás arcokkal? Hamvai PG és DJ Bárány ennyire úri társaságban már ciki?
2. Hogy van ez a dolog a Pa-dö-dővel? Ők eredetileg nem SZDSZ-közeli együttes? Vagy vannak militánsan SZDSZ-es és militánsan MSZP-és együttesek, valamint olyanok, amelyek a szociálliberális eszmekoalíció mindkét tagjáért hajlandóak letolni a gatyájujat? Ki érti ezt?

7 komment

Címkék: mszp molnar gyula polceleb

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr54951291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

átlátó 2009.02.18. 19:48:35

Khm... Izé...Ööö...A zab hegyezése, a réz meghágása jó kollektívával, boldogsághormonokat szabadít fel akció szereplőiben.

Freetibet (törölt) 2009.02.18. 21:16:16

Ez most elment? Baszki'

Szóval az is egy lehetséges megfejtés, hogy az eddig SZDSZ-közeli celebek készülnek azokra az időkre, amikor is pártjuk 5% alatt marad országos parlameti választásokon. Kell egy új segg, amit lehet nyalni / tolni, stb.

Lolita999 2009.02.18. 21:19:46

Pénz beszél, kutyus vakkant:)
Vagy ez egy másik mese?
Biztos őket szereti a Polgi, azért hívta meg. Nem a költőket, írókat, művészi elitet.

funfun 2009.02.18. 21:35:39

No de testületi ülésre?????? Ahol elvileg munka folyik????? Jelentkezzen már, akinek a munkahelyén meetingen, értekezleten, megbeszélésen, bármin celebek szórakoztatják az egybegyűlteket!! Még jó, hogy Kelemen Annácskát, Molnár Anikót, Keleti Györgyit és egyéb médiaribancokat nem hívtak meg, hogy ugyan cidáznák már le a képviselő urakat az ülés közepette! Vagy hivatalosak ők is, csak nem publikus, nehogy mások is odatolakodjanak? Eszem-faszom megáll!!!

Sánta Kántor · http://nincskegyelem.blog.hu 2009.02.18. 21:54:32

Nem értem, hogy miért vagytok ilyen cinikusak. Csak elbeszélgetnek a képviselőkkel a kerület legégetőbb problémáiról, és mindezt szigorúan inkognitóban.

évalány 2009.02.18. 22:30:00

Kedves Hozzászólók!Mint újbudai lakos írom, hogy Molnár Gyula polgármesterünk egy pár héttel ezelőtti közgyűlésen megsértette a Pa-dö-dőt és Caramelt, ezért egészen biztos, hogy elnézést szeretne kérni tőlük a közgyűlés előtt, ezért hívta meg őket. Mivel a sértő szavai nyilvánosságra kerültek, ezért most szintén a nyilvánosság előtt szeretne elnézést kérni tőlük. Azért írtam mindezt, hogy időnként lehet(ne) politikamentesen, emberségesen is fogadni egy hírt:-)
süti beállítások módosítása