Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Félhetes híradó 2009.03.10

2009.03.10. 18:35 K. Funky

Bokros szerint jónéhány MDF-es kijut Brüsszelbe - A beteg állapota tovább súlyosbodott.

Csődbűntett lehet a Megyeri híd építéséből - Persze, kegyetlen vicc lenne, de ha az lenne a bíróság döntése, hogy le kell bontani, egy kicsit azért mindenki kacagna.

Kisebb enyhülés jön március 15-én - Értse mindenki úgy, ahogy csak akarja.

Befulladt budapesti nagyberuházások - Egy igazi hangulatjavító cikk, szeles téli napokra, influenzásoknak, depressziósoknak és persze mindenkinek, aki szereti.

A helyzet nehéz, csaknem kilátástalan - Ha esetleg valaki még az előző cikk után is tovább szeretné hergelni a rekeszizmait.

Sólyom Erdélybe megy március 15-én - Ez a cikk egyáltalán nem a köztársasági elnök ünnepi programjáról szól, hanem a rendőri vezetők kódolt intézkedési terve a jeles napra.

Szilvásy nem mondott igazat - Vesztébe rohan ez az ország :-((((

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: felhetes hirado

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr99994208

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.03.10. 19:19:15

Hogyan lehetne az MDF-et megmenteni?Egyetlen ember létezik, aki megmentheti az MDF-et. Boross Péternek hívják, Magyarország miniszterelnöke volt. Kérdés, ő mit akar.   Az írás a Konzervatórium.hu-n olvasható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása