Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Semjén Zsolt Ronald Reagan-díjas

2011.06.29. 16:35 K. Funky

A Képviselő Funky teljes stábja felállva tapsolva köszönti a újonnan alapított amerikai Ronald Reagan Elnöki Alapítvány Nemzetközi Szabadság díjasát, dobpergés, Semjén Zsoltot!
A kereszténydemokrata politikus persze a mi tapsunknál minden bizonnyal sokkal jobban örül a Capitoliumban őrzött Reagan-szobor kicsinyített másának, amit azért kap,  mert ő tette a legtöbbet a szabadságért és a demokráciáért. (A képen nem ez látható.)

Edwin Meese, Reagan elnök egykori igazságügy-minisztere az átadáson elismeréssel szólt az új magyar alkotmányról és méltatta a benne foglalt értékeket, írja a Magyar Nemzet.

Mindez még nem lenne elég a díjhoz. Semjén volt az, aki a Magyarországi Reagan Emlékbizottság elnökeként "kezdeményezte, hogy a magyarság állítson méltó emléket Budapesten annak az amerikai elnöknek, akinek politikája hozzásegítette hazánkat a bolsevizmustól való megszabaduláshoz."

Még egyszer gratulálunk Semjén Zsoltnak, és előre szeretnénk köszönteni 2012 Reagan-díjasát, Rétvári Bencét, majd az utána következő években a Reagan: Budapest! mikroblog teljes szerzőgárdáját.

Szólj hozzá!

Címkék: szabadság semjén zsolt ronald reagan

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr453024986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása