Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

A Bibliával óv Gyurcsánytól az államtitkár

2013.06.17. 20:24 MGM

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az év legfélelmetesebb beszédét mondta el vasárnap délután, Nagy Imre házánál. A bő 25 perces, vastagon a politikai pornográfia tárgykörébe tartozó produkcióról lehetetlen egyszerre tárgyilagosan és a személyiségi jogokat is tiszteletben tartva írni, ezért inkább nem próbálkozunk.

Magyarországon szokatlan önmérséklettel Gyurcsányra nem is nagyon reagált senki, egészen este fél 7-ig. Ekkor Hölvényi György egyházi, nemzetiségi és civil kapcsolatokért felelős államtitkár megtört, és "Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnöknek az egyházak működését érintő, és mélyen sértő kijelentése kapcsán" az alábbi közleményt adta ki:

"Az egyházak évezredes értékteremtő munkáját, közösségteremtését és a nemzet szolgálatát mindenkinek - legyen akár vallásos meggyőződésű, vagy éppen ateista - tényként kell elfogadnia. Ez a terület nem válhat a mindennapi politikai küzdelmek színterévé. Ez az a szint, ahová már nem szabad lesüllyedni. Aki pedig mégis megteszi, az önmagát rekeszti ki. A Szentírás is arra figyelmeztet: Ne ítélj, hogy ne ítéltess! (Máté 7,11)"

Ha kíváncsi, pontosan mit mondott az egyházakról Gyurcsány, tekerjen előre 19:37-ig. Ha nem fél, jók az idegei, és azt is szeretné tudni, hogyan dicsérte a volt kormányfő Nagy Imre házánál, a mártír miniszterelnökre emlékezve a Kádár-rendszer békéjét, kapaszkodjon meg a karfába és kezdje az elején, de aztán nekünk ne írogasson felháborodott levelet: mi szóltunk!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr815366139
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása