Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Martonyi János nagyon szeretne együtt bulizni Dániel Péterrel

2013.11.29. 10:42 m_barna

Egy izraeli tévében tegnap a külügyminisztert a magyarországi antiszemitizmusról kérdezték. A szokásos körök lefutása után Martonyi arra biztatta az izraelieket, hogy látogassanak el turistaként Budapestre, és felajánlotta, hogy személyesen tanítja meg nekik, mi az a romkocsma.

Nagyon szívesen elmegyek velük az éjszakába is

– mondta a riporternek.

Nehéz ezt máshogy értelmezni, mint hogy Martonyi személyesen Dániel Péterrel, az üldöztetés elől Izraelbe menekült magyar demokráciaharcossal szeretne együtt bulizni. Figyeljék csak: hosszan beszél arról, hogy olyanokat vár, akik szerint Magyarországon a zsidók veszélyben vannak, akkor pedig már egész egyértelműen neki üzen, amikor azt mondja, hogy „a magyar hátterű, magyar ajkú izraelieket” is készséggel körbekalauzolja.

Itt lehet megnézni a teljes videót, amiben a Martonyi és egy idő után a jeruzsálemi riporter is magyarul beszélnek. A Cinken pedig már megjelent egy másik elemzés, ami arról szól, hogyan változtatja meg ez a nyilatkozat azt, amit Martonyi Jánosnak az éjszakai élethez fűződő viszonyáról gondoltunk.

Akinek ez nem elég, itt arról is olvashat, hogy Martonyi, bár nem zsidó, maga is rendelkezik jellemzően zsidós tulajdonságokkal, például sokat gesztikulál.

13 komment

Címkék: buli izrael martonyi jános dániel péter buli színe

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselofunky.blog.hu/api/trackback/id/tr635666630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rozsé drazsé 2013.11.29. 11:39:23

Szerintem ez tök jó terv!

Jöjjenek ide bulizni. Senki sem fogja bántani őket. Most sem teszi senki. Egyrészt költsék el a sékelt a Gozsdu udvarban, másrészt tanuljanak kicsit magyarul. Hogy néz ki nálunk egy zsinagóga, és vessék össze azzal, hogy hogy néz ki egy keresztény templom a szétbombázott Libanonban...

Harmadrészt tanuljanak türelmet a más fajtájúakkal szemben. Merthogy olyan súlyosan rasszista szöveget, mint egy izraeli zsidó, senki más nem tud mondani. Helyenként Eichmann is elpirulna, ahogy ezek az arabokról beszélnek.
Két idézet:
1.) Arabok? A problémát csak úgy lehet megoldani, ha tankkal nyomulunk Szaud-Arábiáig és mindent kinyírunk, ami az utunkba kerül.
2.) Arabok? Undorító népség. Béke akkor lesz, ha egy arab nő szeretni is fogja a gyerekét, nemcsak megszülni, legalább annyira, mint egy izraeli.
Az elsőt egy üzleti ebéden hallottam, a másikat egy ivászaton a Gozsduban.

Biztos van is alapja a rasszizmusuknak. És biztos nehéz ott kint tolerálni az arabokat. De ez - úgy tudom - nem mentség. Mert ilyen alapon...

Na most lehet anyázni engem....
Vagy kimoderálni a szólásszabadság jegyében.

yomsisi 2013.11.29. 12:07:07

Te kérted! Anyád!

Lajosforras 2013.11.29. 13:20:21

Hogy ez a Martonyi nem nyugodt,amíg nyakig nem szaros az arca...

Orván Biktor 2013.11.29. 13:20:24

@rozsé drazsé: "És biztos nehéz ott kint tolerálni az arabokat." Talán fordítva. Nem az arabok költöztek be zsidóföldre.

megint 2013.11.29. 13:20:28

On The Spot adásában mondta meg a frankót egy ottani telepes, aminek a lényege az volt, hogy mi inkább ne pofázzunk az arabokról nekik, a romakérdés nálunk ugyanúgy nem megoldott. Persze ez picit torzított kép az ottani viszonyokról, kb mintha itt egy jobbikost kérdeznének a romákról.
Tetszik vagy nem tetszik, Izraellel való jó viszonyunk leginkább a mi érdekünk, ezért lehetőség szerint mindent meg kell tenni ennek érdekében. Lehet egy darabig széllel szemben hugyozni, de nem biztos, hogy érdemes. Nem vagyok libsibérenc mielőtt valaki beírná.

vezér01 2013.11.29. 13:20:32

Azanyád!!! Tök igazad van !

George Gershwin 2013.11.29. 13:46:41

@rozsé drazsé: A szomszédos országok népeire köpködők mindenütt vannak, nem tudom, hogy ez a kettő, amit hallottál, mennyire számít kirívónak.
Viszont úri magyar népnemzeti körökben is lehet ugyanilyen cifrákat hallani.

arajanlat 2013.11.29. 18:10:44

Az olaszok is tulajdonképpen félig-meddig zsidók, hiszen egyfolytában gesztikulálnak. És ugyanez igaz az arabokra is.
Egy időben még Ahmadinezsádról is kiderítették hogy zsidó.
Amúgy meg nem értem minek kell állandóan mosakodni hogy nem antiszemita nép a magyar, mi már el lettünk könyvelve annak, hiába költünk sokmilliárdot arra hogy bizonyítsuk ennek ellenkezőjét. Akkor meg minek?

Spacecake 2013.11.29. 18:10:50

teljesen profi nyilatkozat.nehez lenne belekotni.

rozsé drazsé 2013.11.29. 18:11:04

@megint:
Közeli családtagom a 80-as években mintegy 15-ször járta meg az egyik észak afrikai arab országot és mindvégig a legdurvábban rasszista módon szidta az arabokat. Én meg csitítottam a népek közötti barátság és megértés, tolerancia és a másság tisztelete jegyében. Aztán én is elmentem É-afrikába. Az első napomon végigjártam a városkát és küldtem egy SMS-t Pestre a rokonnak: "éljen Izrael" szöveggel. Nekem elég volt belőlük 24 óra. Bocsánat érte, én nem bírom őket. Nem gyűlölet, inkább valami undor-féle. Biztos az én hibám.

Ezért aztán megértő vagyok az izraeliek hasonló érzéseivel kapcsolatban. És még engem nem is robbantottak föl kávézás közben.

Csakhogy a jelenlegi értelmező kéziszótár és Gerő András, valamint Konrád György szerint én vagyok a rasszista. Na jó, legyen úgy, én az vagyok. Viszont ez esetben egész Izrael rasszista és Gerő, meg Konrád kussol.

Valójában attól tartok, hogy Gerő és Konrád a rasszista és én nem, és az értelmező kéziszótárt kellene aktualizálni.

Ezért szeretném, ha az izraeli fiatalok minél nagyobb számban jönnének Pestre bulizni. Váljon el a szar a májtól és legyen egyértelmű, hogy az értelmező szótárral, Gerővel és Konráddal van itt az alapvető probléma és nem velem, vagy a magyarokkal úgy általában. (hiába mérte föl Csepeli György, hogy a pirézeket sem szeretjük, ez roppant alattomos kérdőív volt - ti, ha valamiről azt se tudjuk micsoda, akkor hogyan tudnánk róla bármit is...persze, hogy inkább nem kérünk belőle...ti szeretnétek ha a leveseteket luangóból főznék? vagy a szomszédotokban nap mint nap feltűnne egy reborgidon?- ugye hogy nem...)Mondom, hogy az értelmező szótárral lesz itt a baj, meg azokkal akik írják...

Mr. Közbiztonság Szilárd 2013.11.29. 18:32:18

@megint:
Némi különbség azért van, ott a zsidók lopták el az araboktól a földet, itt meg a magyarok kicsit korábban itt voltak már, mint a cigányok.

Egyébként Martonyival persze, minden héten háromszor együtt bulizunk, Lokál, Lámpás, Gozsdu, Mika, alig lehet hajnal 5-kor hazaterelni.

A környéken minden kocsma összes pultosa ismeri, mint a legféktelenebb duhajt.

Ráadásul részegen mindig zsidóul szidja az arabokat.

ivrilider 2013.12.01. 01:00:51

Somfalvi Attilának hívják a riportert
süti beállítások módosítása