Képviselő Funky

Az Index seggrepacsi-ügyi szakblogja.

Bemószerolásokat, életveszélyes fenyegetéseket, trükköket és főleg jó tippeket a kepviselofunkyKUKACgmailPONTcom cimre várunk.


Az igazi Képviselő Funky

Friss topikok

Címkék

Linkblog

Az Összefogás rosszabb, mint a reggeli szájszag

2014.03.04. 15:26 RickyTerror

 

 

 

A kreatív lelkesedés egészen addig tartott, amíg ki nem derült, hogy a videó az osztrák Néppárt 2008-as kampányfilmjének az újrakiadása, egyedül az SPÖ-ajánlószelvényt montírozták át Összefogás-köszönőlevélre:

 

Szólj hozzá!

Címkék: reklám duborog a kampany schmittelés

Széles Gáborék felkészültek Kárpátalja visszavételére

2014.03.02. 13:44 Földes András

Az ukrajnai helyzet feszültségét mutatja, hogy új szintre tudta emelni az Echo tévé kommentárjait. Széles Gábor csatornája felhívja minden magyar állampolgár figyelmét, hogy készüljön fel a Trianoni határok visszaállítására. Szaniszló Ferenc rámutatott, hogy:

"Magyarországnak fel kell készülnie arra, hogy akarja, nem akarja, vissza kell fogadnia Kárpátalját. Legalábbis annak magyar többség által lakott, trianoni határ menti részeit. "

A csatorna külpolitikai szakértője már tényként kezeli, hogy Ukrajnának vége, darabokra esik. Meglátásával fényévekre megelőzi a világ minden más szakértőjét, akik még ott tartanak, hogy ami zajlik, háború-e, lesz-e fegyveres konfliktus, és egyáltalán, mi a célja mindezzel Oroszországnak?

Szaniszló intellektuális előnyét jó érzékkel rögtön gyakorlati lépések kidolgozására fordítja. Mik ezek a lépések? Felkészülni a menekültek fogadására? Kidolgozni egy humanitárius segélyprogramot? Élelmiszert, takarókat gyűjteni? Esetleg ötletek a helyzet békés rendezésére? Nem. A világpolitikai elemzés ezen magasságában kit érdekelnek az emberek? Természetesen: Határrevízió!

„Ukrajna széthullása esetén nem tehetünk úgy, mint akinek semmi közük Vereckéhez, Munkácshoz, a Kárpátokhoz”

– mutat rá Szaniszló, majd gyors külpolitikai vágtába kezd, Ukrajnából Brüsszelbe, onnan Szlovákiába, majd Tel-Avivba a Valutaalaphoz. Ne ijedjünk meg, Szaniszló nem veszti el a fonalat. Gondolatmenetének lényege:

 • „Az EU is a népirtó, magyargyilkos Benes dekrétumot támogatja” Tehát EU → magyarellenes
 • „Brüsszel áhított célja, hogy az új ukrajna nacionalista legyen az oroszokkal, lengyelekkel, és a magyarokkal szemben, ám internacionalista a globális pénzügyi háttérhatalom (=tudjuk kik) letéteményesei, az EU, a Nato és a Valutalap iránt.”  Tehát EU  → gyarmatosító
 • „Az oroszok nem kérnek a keleti országokat adósrabszolga piacgazdasággá változtató EU-ból.” Szummaaz oroszok  → a magyarellenesség és a gyarmatosítás ellen harcolnak. → Velünk vannak!

A bizonyítás nem csak azt a nézetet teszi nevetségessé, hogy Oroszország saját gazdasági érdekei miatt terjeszkedik, de azt is, hogy hatalma a szabadságjogok csorbításával, önkényuralommal, diktatórikus eszközök alkalmazásával jár együtt. A Szaniszló-féle levezetés szerint az oroszok a szabadságot hozzák el valójában.

Innentől adekvát, hogy az Echo tévé műsorvezetője katonás, de szerelemtől búgó hangon nyilatkozzon az orosz intervencióról.

"Ha az oroszok felkínálják, hogy visszavegyük, ami a mienk volt sok évszázadon át, vajon mit felelünk? Hogy majd brüsszeli, washingtoni uraink megmondják?"

Nem kell félni a választól, nyugtat meg minket a műsorvezető. „Semmi új nincs abban, hogy államhatárok alakulnak, jól van ez így.” Végül is igaz, volt már egy csomó világháború, aztán tessék, itt vagyunk, épen, egészségesen. Széles Gáborék bebizonyították, hogy a magyaroknak egyetlen lehetőségük van: az orosz intervenció lelkes támogatása. 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Így szívatják az MSZP-t a titokzatoskodó Simon miatt

2014.02.21. 11:31 dezsőandris

Amíg Simon Gábor nem mondja meg, honnan szerezte a 240 millió forintját és amíg az MSZP-t sem érdekli a válasz, addig biztosak lehetünk benne, hogy a Fidesz vagy a vele szimpatizálók erre is építenek a kampányban, joggal. Például úgy, hogy a Mesterházy Attilától kölcsönzött idézetet ("Új korszakot nyitunk") kicsit átírják. Ahogy tették ezt a XVIII. kerületben, épp ott, ahol Simon lakik. Olvasónk fotója:

gerillakampany.jpg 

komment

Címkék: kampány MSZP Mesterházy Attila Simon Gábor

Aki azt hitte, hogy Radnótiné az EMMI saját halottja, most megnyugodhat, mert nem is

2014.02.18. 14:34 dezsőandris

Nagy kő esett le minden jóérzésű Magyar Hírlap-rajongó szívéről: NEM igaz, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma saját halottjának tekinti Radnóti Miklós özvegyét, Gyarmati Fannit, hiába írta azt az újság.

Hú! Milyen jó, hogy a lap vagy a minisztérium időben kapcsolt és helyreigazították ezt az álhírt, még mielőtt bárki is azt hinné, hogy a minisztérium akár egy forintot is fordítana Radnóti elhunyt özvegyének temetésére.

De szerencsére nem mindenki olyan idióta, mint a mellékelt helyesbítés írói. Radnótinét a XIII. kerület saját halottjának tekintette.

A fotót a Cinkről nyúltuk, ők bukkantak rá erre a kis helyesbítésre:

radnotine.jpg

 Gyarmati Fanni szombaton, 102 évesen halt meg. 

 

komment

Címkék: gyász idióták helyreigazítás EMMI Radnóti Miklósné

Most már Simon Gábort öleli a titokzatos bohóc

2014.02.18. 14:08 dezsőandris

Annyira, de annyira lehetett tudni, hogy még annyirabbra már nem is lehetett volna, hogy ez lesz.

Igen, a Fidesz Civil Összefogás beemelte a kampányba Simon 240 millió Gábort, mert hülye lett volna nem beemelni. És persze jöhet az MSZP azzal, hogy de Simon már nem is a párt tagja, privát élet, meg magánügy, meg nem is hozzánk tartozik, ez egy lezárt ügy, a nagy fenéket. A 240 millió úgy rájuk égett, hogy most éppen egy CÖF-ös plakátról köszön vissza szerte az országban. És igen, ott áll mellette a Bohóc, aki eddig csak Gyurcsánnyal bratyizott, de úgy látszik, ez egy érdekbohóc, aki mindig azzal haverkodik, akinél a lé van.

És ez addig egészen biztosan így lesz, amíg az MSZP-t nem is érdekli, honnan is az a 240 millió.

(Az más kérdés, hogy Simon sosem volt alelnök, úgyhogy a CÖF ezt elbaltázta. Ő elnökhelyettes volt.)

simon.jpg

komment

Címkék: kampány MSZP Simon Gábor CÖF

Törmelékkel tömné be a politikai árkokat az Elégedetlenek Pártja

2014.02.17. 14:32 Földes András

Az elégedetlenek pártjáról eddig csak két dolgot tudtunk: békés országot szeretne, és betemetné a politikai árkokat. Akkor, amikor 3-4 millió bizonytalan választó járja Magyarországot, égető kérdés, hogy a fiatal párt hogyan éri el a célt, amit vezetője, Tóth Attila megfogalmazott.

„Az Elégedetlenek Pártja egy békés Magyarországot szeretne, ahol az ideológiai ellentétek miatti mély szakadékot igyekszünk betemetni. Erre törekszünk, hiszen látható, hogy nem vezetett eredményre ez a pártpolitika.”

Most hogy kijött az Elégedetlenek Pártjának első reklámfilmje, az egyik kérdésre választ kaptunk. A politikai szakadékot a párt irodai törmelékkel temetné be.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány választás 2014 elégedetlenek pártja

Megtaláltuk Habony Árpád magyar hangjait!

2014.02.17. 11:32 dezsőandris

A Századvég Alapítvány és a Nézőpont Intézet elemzőjének olyannyira egy rugóra jár az agya, hogy már-már azt hihetnénk, Orbán Viktor kommunikációs tanácsadója átvette elméik felett az irányítást.

komment · 1 trackback

Címkék: lánczi tamás habony árpád mráz ágoston

Két férfi és egy nő akarja megdönteni Orbánt

2014.02.14. 20:06 dezsőandris

Nem lennék most Hajnal Tímea Orbán Viktor helyében, mert április 6-án hárman is meg szeretnék dönteni, de ebből csak egy nő, a másik kettő férfi. A cél szentesíti ugyebár.

Először azt hittük, valaki meghekkelte az Együtt-PM Facebook-oldalát, de nem. Ezt, amit most mutatunk, ezt tényleg ők követték el. Vigyázz Viktor, az izompólós Kónya Péternek már dagad a nadrágja, csúnya ütközet lesz.

egyutt.jpg

komment

Címkék: kampány Bajnai Gordon Kónya Péter Szabó Tímea

Kovács László is gratulált Iránnak

2014.02.13. 15:54 kirk kapitány

Postaládánkba hullott egy üdvözlő távirat. Nem is akármilyen: egy tíz éve elküldött diplomáciai üdvözlő távirat.

Most ünnepeltük ugye a 35. évfordulót, és 2004-ben pedig a 25.-et. Az Iráni Iszlám Köztársaság nemzeti ünnepének ünneplése nem áll meg.

Most Áder János köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök Kövér László házelnök és Martonyi János külügyminiszter küldte el jókívánságait Teheránba, ahol a magyar vezetők üdvözleteit az elnök nyilván odaállította díszhelyre az öszes többi beérkezett, vagyis a tadzsik, a kirgiz és az azeri távirat mellé az íróasztalán.

Na de az elmúlt nyolc, illetve tíz évben másképp volt ez?

A válasz egyértelműen nem. Kovács László levele is odakerülhetett a teheráni kormányzati íróasztalra, hiszen ő is reményét fejezte ki annak idején, hogy az iszlám forradalom után is továbberősödik a majd népeink barátsága és az együttműködés kormányaink között.

kovacs laszlo
A levél kelte: 2004.02.06.

Szólj hozzá!

Elvitte a rendőr a 4K! aktivistáját

2014.02.06. 08:49 joobs

Mármint haza. Na jó, mi is bedőltünk a címnek. Hollósi János Vilmos, a párt koordinátora gyáli kalandjairól közölt szokatlanul őszinte beszámolót. A 4K!-sok még január végén települtek ki az ottani piacra, de már az indulás sem ment simán:

Késtem is, kábé fél órát, de úgy tudom, ez a 4K! hagyományaiba belefér, hiszen vezető tisztséget viselő tagjainktól leshettem el ennek titkos fortélyait.

Aztán azt is töredelmesen bevallja, hogy nem volt túl jó ötlet a zöldségpiacon kampányolni, mert marhára nem a piacra járó nyugdíjasokat akarják megnyerni maguknak. Nem csoda, hogy az egyik leggyakrabban elhangzó érv az "engem már nem érdekel arra a pár évre, ami még hátravan" volt.

De voltak egészen más reakciók is.

Maguk a Jobbik?

Maguk a Szili Katalin-féle alakulat?

Nem tudják merre van a buszmegálló?

"Azt tudja - itt 2-3 héber szó következik, köztük a 'shalom' - mit jelentenek ezek a szavak?" Mit tesz Isten, hát tudom és ezt közlöm is a határontúli nemzetrész tagjával, aki erre vidáman válaszol: "Akkor dugja a seggébe a szórólapját!"

Amikor a választópolgárokkal folytatott izgalmas eszmecsere véget ért a piacon, szépen összepakolták a cuccaikat, majd a barátságos rendőr odalépett Hollósihoz, és megkérdezte tőle, hogy "autóval vagy?". Aztán szépen beültették a rendőrautóba és hazavitték. Hollósinak ezután már csak a családjának kellett magyarázkodnia, hogy miért a rendőrök vitték haza.

Update: Köszönjük a kommentet, javítottuk. Szóval nem vecsési, hanem a gyáli piacon történt mindez.

9 komment

Címkék: kampány rendőr vecsés kitelepülés 4K!

Igazságot a miskolci dr. Simon Gábornak (MSZP)

2014.02.05. 08:58 Tóth-Szenesi Attila

Ennél jobb sajtótájékoztató ebben az évtizedben már nem lesz.

Egy napja bukott meg Simon Gábor, az MSZP elnökhelyettese, aki vagyonnyilatkozatában elfelejtette feltüntetni, hogy egy osztrák számlán negyedmilliárd forintnyi valutát parkoltat. A korrupciógyanúba keveredett országgyűlési képviselő estére párttagságát és párttisztségét felfüggesztette.

Ez azonban kevés volt párt- és frakciótársának, a miskolci dr. Simon Gábornak, aki 11 órára a következő sajtótájékoztatót hirdette meg:

Simon Gábor nem a miskolci dr. Simon Gábor!

Megjegyezzük, dr. Simon Gábornak – szórólapja tanúsága szerint – eddig csak az MSZP volt kínos, mivel a párt nevét nem tüntette fel rajta. Szegénynek most már a neve is.

kep

Szólj hozzá!

Címkék: simon gábor dr simon gábor korrupcilovetta

Kádár János beszállt a kampányba

2014.02.04. 12:11 Német-Für Tamás

A Munkáspártot soha nem lehetett szarral gurigázással vádolni, de ma valamit csúcsra járattak. Politikai és valódi hullákkal kevesen mernek kampányolni, erre talán csak az Összefogás – lásd országos lista első néhány szereplőjét – és a Fidesz – aki szellemében már jó ideje feltámasztotta Kádárt – képes, de a Munkáspárt ma bebizonyította, hogy ő is felnőtt a nagyokhoz. Sőt, talán le is hagyta őket.

A párt egy olyan Kádár-animációt készített kampányfilmnek, amiben valaki – talán éppen Thürmer Gyula, a párt elnöke – Kádár hangját utánozva mondja a szlogent, miközben egy kivágott Kádár fej ingatja a fejét egy homályos Parlament előtt. Ez a néhány mondat és az előadás ráadásul Hofi Kádár-paródiájának a parafrázisa. Meta Kádár-kampány!

Barátaim. Nem ilyen országot hagytam hátra. Szavazzanak a Munkáspártra! Számít az Ön szavazata is.

13 komment

Ismét áll Rogán karója

2014.02.03. 10:34 K. Funky

Egy menekülő autótolvaj döntötte ki pénteken a felújított Ferenciek terén, vasárnap a Belváros első embere már büszkén feszített az új oszlop mellett. Viszont egyik olvasónk a Hild-téren az imént eldobott csikkeket látott, reméljük, Polgármester Úr már úton van! Aki az ötödik kerületben rendellenességet észlel, a polgarmester@belvaros-lipotvaros.hu-címen kérhet intézkedést.

Szólj hozzá!

Címkék: rogán antal ferenciek tere karó

Az Orbán-Bajnai kommentbotrány hiteles története

2014.01.31. 21:03 Földes András

"Orbánék cenzúrázták Bajnait" címmel adott ki közleményt az Együtt 2014 sajtóosztálya pénteken 3:41 perckor, rámutatva: Orbán Viktor Facebook-oldaláról eltűnt Bajnai Gordon kommentje.

A miniszterelnök csütörtökön posztolt videót, amelyben elmondta: Magyarország foglalkoztatottsági adatai kiemelkedően jók, 100 ezerrel többen kaptak munkát, mint egy éve. A fiatalok is rekordszámban helyezkednek el, ezzel párhuzamosan pedig - érthető okokból - csökken a munkanélküliség.

Bajnai Gordon kommentjében azzal érvelt: az adatok kozmetikázottak. "Majd akkor lesz ok az örömre, ha versenyszférában alkalmazásban állók száma nem lesz 6 ezerrel alacsonyabb, mint 2010 azonos időszakában. Ha nem 19 és fél hónap lesz az átlagos munkakeresési idő, ha valaki munkanélkülivé válik. Ha a közmunka nem álcázott munkanélküliség lesz és a közmunkások bére nem lesz 12 ezer forinttal kevesebb, mint 2010-ben."

Sorai azonban hamarosan eltűntek az oldalról, az Együtt szerint azért, mert "a rezsim névadója láthatóan nem szeret a valóssággal szembesülni." Az ellenzéki párt kijelentette, hogy Orbánék cenzúrázták az oldalt, elhallgattatva a kritikus hangokat.

Az oldal szerkesztője, Kaminski Fanny 19:55-kor az MTI-n keresztül reagált a vádakra. Közleménye szerint annyit történt, hogy "Orbán Viktor oldalának felhasználói közül olyan sokan jelentették levélszemétként (spamként) a Facebook felé Bajnai Gordon hozzászólását, hogy azt a Facebook a levélszemetek (spamek) közé helyezte át, így a volt miniszterelnök kommentje automatikusan eltűnt Orbán Viktor oldaláról."

A nemzeti hírügynökség arról is beszámolt, hogy Kaminski mellékelte a Facebook-oldal adminisztrációs felületének képernyőképét is. Mivel azonban az MTI nem tette közzé a bizonyító erejű felvételt, előfordulhat, hogy az állítással kapcsolatban hamarosan lesz megjegyzése Bajnai kampánycsapatának is.

Az ügy fejleményeiről folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán viktor bajnai gordon orban viktor duborog a kampany

Szanyi kapitány 10 000-ért kitárulkozik

2014.01.30. 19:35 haaszj

Az MSZP fiatalos, lendületes, dinamikus arcát mutatja a választókat, és ez komolyan sokkal rosszabb még Mesterházy Attila portréfilmjénél is.

A változás pártja, vagyis a változás összefogásának, vagy még inkább az összefogás folyamatos változásának zászlóshajó-pártja most nagy lendülettel elkezdi beszántani a webkettőt. Méghozzá az idők szelének sodrása által tépett vitorlával, egyből a tumblr-t célba véve.

Ráadásul a néhány napja dübörgő mszpofficial.tumblr.com egyből egy nagyágyúval indít: Szanyi Tiborral, aka Egyedül maradtunk Tiborral, aka Szanyi kapitánnyal, Újlipócia joviális kedélyű balos hősével. Aki nyomban egy bátor lájkkurválkodással csapott bele a népjóléti értelemben vett lecsóba, Pálffy Istvánt idéző arckifejezések közepette.

tumblr_n07zmcjOtI1qdiltbo1_500.jpg

Szanyi kapitány, aki privát oldalán négy órával ezelőtt a Facebookon 166 napos Márton fiával mutatta be az Emberi Értelemben Vett Politikust és Családapát, hivatalos FB-oldalán (na jó, segítünk: itt van) 6986 6990 like-nál jár (húsz perc alatt négy rajongót szerzett, ilyen tempóban tíz nap alatt összejön a 10 000). Ami nem sok (not too much), de persze ha ezt a felhívást most okosan végigsharelik az Orbán lapjáról kitiltottak társasága és néhány más hasonló Facebook Page feedjén, hamarosan meglesz a 10 000 like. 

És akkor jöhet a nagy webkettes kitárulkozás, kezdődhet Szanyi kapitány szénné askelése. Aka askolása.

FRISSÍTÉS:

Szanyi kapitánynak valójában már most megvan a 10 000 lájkja, vagyis nem vállalt kockázatot, mindenre válaszol – ezt ő maga írta meg az FB-n a Cink róla szóló posztjára reagálva. A magán- és a hivatalos oldalának lájkjait ugyanis összeadta, így jöttek ki az ötszámjegy. Szóval mindenre válaszol, sőt, a Cink cipővel kapcsolatos megjegyzésére már most válaszolt is: húszéves Panama Jack hótaposó.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szanyi tibor tumblr lájkvadászat

Kuncze, a változás garanciája

2014.01.29. 16:23 Német-Für Tamás

Meg fogom érezni, ha esetleg olyan sokan akarnák, hogy csatlakozzak egy ellenzéki összefogáshoz.

− mondta Kuncze hiányzom az embereknek a politikából Gábor, az Összefogás húzóneve és arca kicsivel több mint egy éve. 

Most, úgy tűnik, a volt SZDSZ-es politikus megérezte.

kunckunc

A kép többet mond ezer szónál: Kuncze, a volt belügyminiszter, aki négyszer volt az SZDSZ elnöke és ötször parlamenti képviselő, mint a változás letéteményese MSZP-s, Együtt2014-es, DK-s, PM-es logók előtt. Egy olyan Összefogás jelöltjeként, amely miniszterelnökjelöltje Mesterházy Attila, akiről másfél hónapja azt mondta:

Mesterházy Attilában nem látom azokat a tulajdonságokat, amelyek egy kormányfõ esetében elengedhetetlenek.

Úgy látszik, most, hogy mégsem hagyják ki a buliból, meglátta.

<<Persze Kiss Pétert, a legszerényebb képviselőjelöltet aligha fogja lekörözni!>>

Szólj hozzá!

Címkék: összefogás kuncze gábor változtatás

Bokros Lajosék a Praktikert nyúlják

2014.01.27. 13:03 Panyi kapitány

Hiába a balos értelmiség rajongása, az a helyzet, hogy Bokros Lajosról a magyar választópolgároknak továbbra sem az állítólagos szakértelme, hanem a Bokros-csomag megszorításai ugranak csak be. Törték hát a fejüket új pártjában, a Modern Magyarország Mozgalomban, mit lehetne kezdeni ezzel az ostoba pórnéppel.

Szólj hozzá!

Címkék: bokros lajos moma

Az államnak elég a boltban vett diploma

2014.01.24. 13:28 MGM

Sajnos a fránya jogszabályok a különböző közhivatalok pozícióit mindenféle felsőfokú végzettséghez kötik. A környezetvédelmi államtitkárság már nem először kényszerült magyarázkodásra a háttérintézmények vezetői miatt. Ott volt a környezetvédelmi hatóság magának diplomát, sőt, doktori címet is füllentő vezetője, most pedig az Aggteleki Nemzeti Parknál egyből vezérigazgatóvá előreléptetett ügyintézőjéről derült ki, hogy a diplomáját egy államilag el nem ismert képzés keretében szerezte.

18 komment

Címkék: diploma bullshit illés zoltán

Egzisztenciálisan függő jobbosok aggódnak a tisztességes baloldalért

2014.01.24. 12:44 kirk kapitány

A CÖF finanszírozásában egész oldalas politikai hirdetések jelentek meg a napi lapokban. A jobboldali vállalkozók, sportolók, színészek, politológusok által aláírt hirdetést Mesterházy Attilának, a „tisztességes baloldal” képviselőjének címezték, hogy felszólítsák – „legyen bátor" –, szakítson Gyurcsány Ferenccel.

A jobboldalon nem erőltetik, hogy kettőnél változatosabb legyen az előkampány témakollekciója. A csalogató és riogató topiknál több túl bonyolult képlet lenne. A párt a hétvégére lefoglalta magának a rezsitémát, így a kiegészítő hadtestnek, a CÖF-nek a Gyurcsány-téma jutott.

A CÖF pénteken honlapjára is kitette azt a levelet, amelyben politikai hírdetésként aggódnak, megdöbbennek, sőt mélységesen csalódnak amiatt, hogy a választások után is parlamenti képviselő lehet Gyurcsány Ferencből.

A szokásos helyzetben – hiszen ne feledjük, a baloldal is folyamatosan aggódik, figyelmeztet, hogy Orbán Viktor esetleg kormányon marad – egyetlen szokatlan csavar, hogy Mesterházy Attilát, mint a baloldal tárgyalóképes, eddig elfogadhatónak tartott képviselőjét szólítja meg a mélyfideszesek Bayer Zsolttól Wittner Máriáig terjedő aláíró csatársora.

nyiltlevel
Fotó: ukridge.tumblr.com

Az MSZP "tisztelt" elnökét kérik szépen arra, hogy a szocialisták soron következő kongresszusán ne engedje, hogy elfajuljanak a dolgok, és töröltesse Gyurcsány Ferencet a baloldali pártok közös listájáról. „Ne segítsenek hozzá egy mindenfajta moralitás híján lévő politikai kalandort ahhoz, hogy továbbra is a Magyar Országgyűlés tagja legyen.”

A nyílt levelet aláírta a kulturális élet számos szereplője. A listán van például Balázs Fecó zenész, aki rendszeresen állami vállalatok szponzárciójával tart koncertet, Kárpáti György egykori vízilabdázó, Orbán Viktor jól fizetett sporttanácsadója, aki erős politikai támogatással nemrég lett szintén magas díjazással járó nemzet sportolója cím birtokosa, Balázs Péter színész, a szolnoki színház igazgatója, aki a Vígszínház vezetésére pályázott nemrégiben, Cseke Péter színész, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója, Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója és Kálomista Gábor, a köztévé egyik, mostanában sokat foglalkoztatott producere. De az aláírók között van Baldauf László, a trafikügyekben jól járt CBA elnöke, az orosz orientációt meghirdető Bencsik András, a Demokrata, Stefka István, a Magyar Hírlap főszerkesztője, és Pesty László dokumentumfilmes is.

De úgy tűnik, hogy Mesterházyban látja a tisztességes baloldal reménységét Bakonyi István irodalomtörténész, Berecz András népzenész, Csoóri Sándor költő, Czakó Gábor publicista, Finta József építész, Jókai Anna író, Melocco Miklós szobrász, Szentmihályi Szabó Péter író és Varga Miklós énekes is.

15 komment

Címkék: cöf

Aki simán mondhatja Gyurcsánynak, hogy YOLO!

2014.01.21. 13:49 RickyTerror

Az nem más, mint G. Fodor Gábor. A Századvégnek ugyanis tavaly sikerült 5 milliárd forintos kommunikációs megbízással az Altus és társai mellé emelkedni, szóval a Fidesz-frakciótól mellékesként havi 750 ezret szakító igazgató most egy Fashion Street-i farkas lazaságával biztathatja Gyurcsányt :

YOLO!

yolo.gif

Szólj hozzá!

Címkék: fodor gábor politikai gondolkodás

Kiss Péter a legszerényebb képviselőjelölt

2014.01.20. 21:08 K. Funky

Íme Kiss Péter gépészmérnök, az MSZP képviselőjelöltje. Ha a szórólap olvasóinak esetleg ismerős az arca, az nem véletlen, hiszen már találkozhattak vele különböző rendezvényeken, esetleg fogadóórákon:

A változás elkezdődött-page-001.jpg

Kiss Péter ezzel a bemutatkozással elnyerte a legszerényebb képviselőjelölt díját, olyannyira dicséretes önuralmat tanúsított életrajza összeállításakor. No nem arra gondolunk, hogy a budapesti KISZ-elsőtitkárságot vagy az MSZMP-KB-tagságot kellett volna fölemlegetni, de a több mint 20 éves képviselői karriert két szóban elintézni már-már zavarba ejtő visszafogottságra vall. Idézzük is fel, egyebek mellett mit tett le Kiss Péter a parlamenti asztalra!

Volt:

 • munkaügyi miniszter
 • frakcióvezető-helyettes
 • az MSZP ügyvezető alelnöke
 • foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter
 • a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter
 • miniszterelnök-jelölt (!!!)
 • szociális és munkaügyi miniszter
 • társadalompolitikai koordinációért felelős tárca nélküli miniszter, egyben miniszterelnök-helyettes

Mindezt négy különböző kormányban! Egy egyszerű gépészmérnök! Ha ez nem karrier, akkor semmi, nem értjük, miért kell ezekről a sikerekről hallgatni??!?

Szólj hozzá!

Címkék: kampány mszp kiss péter

Rektor Úr, van még itt egy-két szobor, amit el kéne távolítani!

2014.01.20. 15:25 RickyTerror

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség hétfőn a Corvinus Egyetem aulájában tüntetést rendezett Karl Marx szobrának eltávolítását követelve. A "Goodbye Marx!" című rendezvény mellé ezt a közleményt kaptuk:

Nincs helye Marx szobrának a Corvinus Egyetemen. Marx ugyanis amellett, hogy a milliók szenvedését és halálát okozó kommunista diktatúra ideológiai atyja, nyíltan antiszemita és rasszista nézeteket vallott. Felszólítjuk az intézmény vezetését, hogy a Marx szobrot távolítsa el! A tájékoztatót követően az egyetem területén idézeteket helyezünk el.Persze most sokan kárognak, pedig az IKSZ igenis jó úton indult el. Tűrhetetlen ugyanis, hogy megannyi nívós magyar alma materben ma is vállalhatatlan történelmi alakok szobrai éktelenkednek. 

Várjuk már, mikor szólal fel Gyurcsány Ferenc a klerikális reakció ellen:

A Demokratikus Koalíció szerint nincs helye Pázmány Péter szobrának a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Pázmány ugyanis amellett, hogy a több száz éven át milliók elnyomását, szenvedését és tízezrek halálát okozó magyarországi ellenreformáció ideológiai atyja, nyíltan antiszemita nézeteket vallott. Felszólítjuk az intézmény vezetését, hogy a Pázmány-szobrot távolítsa el! A tájékoztatót követően az egyetem területén idézeteket helyezünk el.

marx.gif

Vagy azt, amikor a Jobbik ráaszmél, hogy Gödöllőn a magyar őskultúra elpusztítójának szobra éktelenkedik:

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerint nincs helye "Szent" István szobrának a Szent István Egyetemen. István ugyanis amellett, hogy megtagadta ősi magyar nevét, brutális kegyetlenséggel csonkította meg politikai ellenfeleit, külföldről behívott zsoldosokkal nagycsaládok tízezreit kényszerítette egy, a magyaroktól teljesen idegen sémita vallás felvételére. Felszólítjuk az intézmény vezetését, hogy az István-szobrot távolítsa el! A tájékoztatót követően az egyetem területén idézeteket helyezünk el.

És azt is várjuk, hogy az ökopárt leszögezzehazánk legfiatalabb egyetemén nincs helye egy természetpusztító kapitalista szobrának:

A Lehet Más a Politika szerint nincs helye Széchenyi István szobrának a Széchenyi István Egyetemen. Széchenyi ugyanis amellett, hogy a vadkapitalizmus első hazai apostolának számít, erőltetett folyamszabályzási terveivel végzetesen megbolygatta a Kárpát-medence ökológiai egyensúlyát, eszetlen lépésével családok ezreinek hagyományos zöld életmódját zilálva szét. Azt sem felejthetjük el, hogy "Legnagyobb" Magyar 1848-ban a legnagyobb veszedelem idején hagyta cserben nemzetét, és menekült a osztrákok elnyomókhoz. Felszólítjuk az intézmény vezetését, hogy a Széchenyi-szobrot távolítsa el! A tájékoztatót követően az egyetem területén idézeteket helyezünk el.

Szólj hozzá!

Címkék: iksz duborog a kampany kamuközlemény

Rejtélyes bohóc Gyurcsány oldalán

2014.01.18. 19:08 dezsőandris

Elkezdődött a plakátkampány. Az MSZP nemrég bedobta azt az óriásplakátot, amin Orbán Viktor és Simicska Lajos látható, akik jobban élnek a szocialisták szerint, mint a szavazók, nagyjából ez az üzenet.

De vajon mi az üzenete a fideszes válaszcsapásnak?  Amit tudunk: Mesterházy, Gyurcsány, Bajnai együtt van Hagyó Miklóssal, méghozzá úgy, ahogy az amerikai filmekben a bűnözőket szokás mutatni. Jó, ez eddig tiszta sor, ez lenne a maffiabaloldal.

De mit akarnak üzenni azzal a titokzatos bohóccal, aki átöleli Gyurcsányt? Azt, hogy aki rászavaz, az egy bohóc? Vagy azt, hogy Gyurcsány legjobb cimbije egy bohóc? Vagy azt, hogy Gyurcsánnyal csak bohócok barátkoznak? Vagy mit? A DK elnöke persze tudja a választ, eszerint a bohóc maga Orbán, de nem kell Török Gábornak lennünk ahhoz, hogy tudjuk, nem ez a helyes megfejtés.

Egy napja nem tudjuk tehát, ki az a bohóc és mit üzen vele a Fidesz. Önnek nem hiányzik a válasz?

 

 

1522191 708783062487492 1920904078 n
Fotó: Facebook / Gyurcsány Ferenc

komment

Címkék: Fidesz Gyurcsány Ferenc Mesterházy Attila Bajnai Gordon Hagyó Miklós

Tudta, hogy még az ócsai lakóparkért is Gyurcsány a hibás?

2014.01.17. 17:58 RickyTerror

Pedig nem. A Fidesz sajtóosztálya szerint viszont igen.

A devizahiteles családok megsegítésére 2012-ben kezdték el építeni az ócsai lakóparkot, a 2,5 milliárdos költséggel felhúzott házaknak azonban alig a fele kelt el eddig, de az ottlakók sem tudnak mit kezdeni magukkal a pusztában. Ezért a kormány katasztrófaszállássá minősítette át a lakóparkot, amit a szocialista Kórózs Lajos szóvá is tett. Erre gyorsan összedugták a fejüket a Fidesz kommunikációs főnökei, és ezt a választ sikerült kiötleni:

Ócsa a Gyurcsány-korszak szimbóluma

És utána is sikerült hozni a mondatonkénti egy Gyurcsányt: 

Az ócsai lakóparkban otthonra lelt családok, ha a Gyurcsány-kormányon múlt volna, most földönfutók lennének. Ma ugyanaz a Gyurcsány-koalíció gúnyolódik ezeken a családokon, amelyik hagyta, hogy a bankok becsapják az embereket és elvegyék otthonaikat

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz gyurcsány ferenc

Dolgozáson kapták Orbán Viktort

2014.01.16. 09:55 K. Funky

Elképesztően kiváló fotók kerültek ki reggel a miniszterelnök Facebook-oldalára: Orbán Viktor Rudolph Schuster volt szlovák miniszterelnök nyolcvanadik születésnapjára látogatva ejtette útba a mecenzéfi hámort. "Aleksander Kwasniewskivel ütöttük a vasat" - írja humorosan. (Egyébként egy szépen kivitelezett ásót készített, értik: ásót!)

1504359 10152164091566093 406313170 o
Fotó: Facebook / Orbán Viktor

A Tumblren egyébként már meggyanúsították, hogy saját magából igyekszik mémet csinálni, és hát mi tagadás, jogos a gyanú: a bőrkalapos outfithez talán egyedül a klasszikus kolbásztöltős kép fogható, de inkább az se. 

1512208 10152164091786093 111297133 o
Fotó: Facebook / Orbán Viktor

Amíg a galériát élvezzük, ne felejtsük el a kommenteket is hasonló élvezettel fogyasztani, íme egy kis izelítő:

 • Szenzációs! Mindent kipróbál, mindet át akar érezni, meg akar érteni!
 • Ettől a mosolytól egyébként is pszichiáterhez jár az ellenzék,ezzel a ruházattal gyilkos látvány. XD
 • Amíg meleg, Miniszterelnök Úr! Amíg meleg! Addig ütni őket! Hogy tavasszal eredmény legyen! És utána pedig ha már elkészült: lapátra velük! (Amennyiben a képen látható szerszám ásó - úgy még jobb...)
  Hajrá!

Mi is csak ennyit tudunk mondani: hajrá!

1500778 10152164092131093 158855588 o
Fotó: Facebook / Orbán Viktor

Szólj hozzá!

Címkék: orbán viktor árokásás

süti beállítások módosítása